Reacția lui Cheloo după tragedia de pe Jepii Mici, acolo unde o tânără de 19 ani a fost ucisă de urs

Reacția lui Cheloo după tragedia de pe Jepii Mici, acolo unde o tânără de 19 ani a fost ucisă de urs
Sursa foto: Pixabay

Cheloo, cunoscutul cântăreț de hip-hop, a reacționat pe rețelele sociale după tragedia de pe traseul turistic Jepii Mici, acolo unde o tânără de 19 ani a fost ucisă de urs.

Cheloo cere schimbarea legii după tragedia de pe Jepii Mici

Rapperul a amintit de un vers mai vechi și a cerut schimbarea legislației astfel încât să fie sporită protecția oamenilor în fața urșilor

„…si un vers mai vechi uitat… «romanul de bun gust e mic dejun pentru ursul brun»… schimbati legea baaaaa… vrem si noi statut de specie protejata…”, a scris Cheloo, miercuri, pe rețelele sociale.

Sesiune extraordinară a Parlamentului pentru modificări la legislația referitoare la urși

Premierul a anunțat că Parlamentul va fi convocat în sesiune extraordinară astfel încât să se facă modificări la legislația de profil.

„O astfel de modificare nu se poate face decât prin Parlament. După discuțiile cu ministrul Mediului, pornim o inițiativă, și asta este, vom cere o sesiune extraordinară ca să trecem prin Parlament (…). Este evident că viața omului primează, dar, repet, nu va fi dat liber la împușcat urșii pe teritoriul României fiecare cum dorim și când dorim. Vor fi abordate zonele cu risc foarte mare”, a afirmat Marcel Ciolacu, liderul PSD, miercuri, în cadrul unor declarații de presă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`