Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce acesta a declarat că a fost îndrăgostit de el: „Sunt asumat. Nu mai am probleme cu sexualitatea mea”

Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce acesta a declarat că a fost îndrăgostit de el: „Sunt asumat. Nu mai am probleme cu sexualitatea mea”
Foto: Facebook/Randi.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Randi a făcut primele declarații după ce Emil Rengle, celebrul dansator care a câștigat și „Românii au talent”, a spus că a fost îndrăgostit de el.

„Iubiți, oameni buni”, a fost sfatul cântărețului.

Randi, după ce Emil Rengle a dezvăluit că a fost îndrăgostit de el

„Am avut un crush pe Randi. Nu am avut niciodată ocazia să stau față în față cu el! Am fost îndrăgostit de Randi! E un lucru frumos să fii îndrăgostit. Eram mic, dar și acum sunt. E frumos și romantic, nu pot spune nimic rău despre acest om. E un bărbat foarte mișto.

Sunt convins că toate femeile și toți bărbații sunt de acord că e un bărbat mișto. Eu sunt sub presiune când îmi place de cineva. L-am văzut și nu i-am zis nimic. M-am topit!”, a declarat dansatorul la Pro TV, în urmă cu mai bine de o săptămână, în cadrul rubricii „Sosurile iuți”, potrivit Libertatea.

Acum, Randi a fost invitat la Cătălin Măruță, unde a ascultat toate declarațiile făcute de Emil Rengle. „Mi s-a părut un om asumat și mi s-a părut mișto!”, a spus prezentatorul, care i-a cerut cântărețului o reacție după cele afirmate de dansator.

„Ești stânjenit când nu ești sigur pe sexualitatea ta”

„Și eu fiind asumat, zic că nu mai am probleme cu sexualitatea mea. N-ar fi fost o problemă să fie aici, dar lumea interpretează foarte mult (…) și fiecare e liber să iubească, să se îndrăgostească de orice, și de un zid, și de o furculiță. Iubiți, oameni buni!”, a declarat artistul, care și-a amintit că a colaborat acum ani de zile cu Emil Rengle.

„Mai exagerăm uneori, cred. Da, da! Nu mă îndoiesc de sinceritatea lui sau poate mă îndoiesc în mintea mea. Sau poate el a uitat. Emile, tu ai fost în clipul “Rock the world”! Ai dansat pe niște cuburi. Îți puneai picioarele pe ceafă, erai tare flexibil. El încă nu venise în București, era din Oradea, Baia Mare, nu știu. Se pare că a uitat”, a adăugat Randi la Pro TV.

Întrebat de Cătălin Măruță dacă s-a simțit stânjenit de declarațiile lui Rengle, Randi a spus: „Nu, deloc. Ești stânjenit când nu ești sigur pe sexualitatea ta și o dai din stânga în dreapta. Dar eu…frate, sunt cu femeile”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`