Randi a dezvăluit ce așteptări are de la persoana iubită. La ce concluzie a ajuns după ce a trecut prin mai multe relații eșuate: „Știi cum fug?”

Randi a dezvăluit ce așteptări are de la persoana iubită. La ce concluzie a ajuns după ce a trecut prin mai multe relații eșuate: „Știi cum fug?”
Sursa foto: Instagram - @randi.music

Randi, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a dezvăluit ce așteptări are de la persoana iubită. El a ajuns și la o concluzie după ce a trecut prin mai multe relații eșuate. În vârstă de 41 de ani, cântărețul știe tot ce vrea de la persoana iubită, deși este singur de mai bine de 10 ani.

Așteptările pe care Randi le are de la persoana iubită

Deși este singur de peste 10 ani, Randi pare că este într-o continuă evoluție și că procesul de auto-cunoaștere este încă în derulare. De asemenea, cântărețul pare că este dispus să se schimbe, dar în același timp își dorește să aibă alături de el un om matur și flexibil.

„Să fie cu capul pe umeri, în primul rând. Să fie independentă, înțelegătoare și matură. Și să fii și echilibrat emoțional. Dacă nu ți-ai rezolvat problemele, frustrările și dramele, cu mine n-o să ai nicio șansă. Știi cum fug?”, a spus Randi, pentru Unica.

După ce a trecut prin mai multe relații eșuate, Randi a ajuns la o concluzie: el nu este terapeut și nu este datoria lui să îndeplinească rolul unui terapeut într-o relație.

„Am avut relații cu multe probleme. Eu nu sunt psiholog, nu sunt psihiatru, eu vreau să fiu fericit. Dacă vrei să împărțim o parte din fericirea asta, e perfect. Nu mă interesează dramele tale. Nu că sunt egoist, dar nu suntem lăsați aici să suferim împreună. Nu-i mai frumos să fim fericiți?”, a mai spus artistul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Randi (@randi.music)

De ce nu a iubit cu adevărat niciodată

În urmă cu ceva timp, Randi a mărturisit că nu a iubit niciodată cu adevărat. Artistul și-a exprimat și opinia cu privire la căsătorie.

„Nu am iubit niciodată și am puterea să zic asta pentru că am înțeles că iubirea și fericirea sunt sentimente absolute. Nu pleacă niciodată. Mă fac să râd oamenii care îmi spun „am iubit-o’, dar ei după trei luni s-au și despărțit. Ce ai iubit? Că nici măcar nu ai cunoscut-o? Ce puteai să iubești? O proiecție, felul cum voiai tu să fie. Unde e iubirea? S-a evaporat?

Din punctul meu de vedere, iubirea poate să țină o eternitate. Nu e greu să trăiesc așa, nu e greu deloc. În primul rând, trebuie să te iubești pe tine, trebuie să iubești viața. Viața nu se rezumă la „hai să iubim pe cineva, hai să iubim pe toată lumea’. Nu e mai frumos așa”, a spus Randi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie