Radu Vâlcan şi Adela Popescu, luaţi la rost după ce au plecat în vacanţă fără copii: „Păi, măi fată, cum vine asta, vacanța părinților, cu copiii altora?” (FOTO)

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, luaţi la rost după ce au plecat în vacanţă fără copii: „Păi, măi fată, cum vine asta, vacanța părinților, cu copiii altora?” (FOTO)
Radu Vâlcan şi Adela Popescu. Sursa foto: captură video - Unica / YouTube

Radu Vâlcan şi Adela Popescu au atras comentarii curioase din partea internauților după ce au ales să plece în vacanță, în Toscana, fără copii.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, vacanță cu alte cupluri

Cei doi au mers în Toscana alături de alte cupluri din showbiz – Răzvan și Irina Fodor, Gina Pistol și Smiley, care au venit alături de copil. Formatul li s-a părut bizar unora de pe internet.

„Vacanța părinților”, a scris Adela Popescu pe Instagram, potrivit CanCan.

Printre cei care i-au lăsat comentarii a fost și Andreea Bănică. Amuzată, cântăreața a întrebat: „Păi, măi fată, cum vine asta vacanța părinților cu copiii altora?”. Iar prezentatoarea TV i-a răspuns: „Cât timp nu sunt ai noștri…”.

Și altora li s-a părut ciudată această modalitate de a-ți petrece concediul: „Vacanță părinților??? Atunci de ce nu ați ales o destinație în doi, undeva singuri, departe de toți și de toate. Ce caută Gina în vacanța voastră cu tot cu copil?”.

Vama Veche, unul din locurile preferate de Adela Popescu

Adela Popescu, Irina Fodor, Gina Pistol și soții lor au amenajat un hotel în Vama Veche. Acesta e la circa 400 de metri de plajă și oferă turiștilor intimitatea de care au nevoie.

În cadrul unui interviu, Adela Popescu a povestit că obișnuiește să meargă foarte des în Vama Veche.

„Cele mai frumoase vacanțe în România le-am avut în Vama Veche. Este o energie aparte acolo și nici nu poți să spui că infrastructura nu-i frumoasă. (…) Eu, pur și simplu, când închis ochii și îmi amintesc de vacanțele în Vama Veche, simt fericire. Îmi amintesc de alge, de felul în care bate vântul. Energia locului pur și simplu mă bucură. Sunt, în continuare, mare fac Vama Veche”, a spus prezentatoarea TV, pentru Wowbiz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`