Radu Vâlcan a lăsat-o pe Adela Popescu fără cuvinte! Ce i-a trimis din Thailanda

Adela Popescu a primit un cadou neașteptat de la Radu Vâlcan. Foto: Adela Popescu/Facebook.

Adela Popescu are o relație de invidiat. Femeia este răsfățată și alintată de soțul său. Urmăritorii vedetei s-au obișnuit să citească mesaje romantice publicate pe rețelele de socializare, însă, de data aceasta, actrița a rămas fără cuvinte.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au separat

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu mai pot să petreacă mult timp împreună. Cei doi locuiesc în diferite părți ale lumii. Actorul se află în Thailanda unde prezintă emisiunea „Insula Iubirii”. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și: Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut un gest inedit

Cu toate că se află departe, Radu Vâlcan reușește să facă gesturi speciale pentru Adela Popescu. Aceasta nu simte lipsa soțului. Partenerul o răsfăță și la distanță.

Actrița a primit, recent, un buchet de flori de la iubitul său soț. Bărbatul l-a însoțit cu un bilețel în care a scris „Te iubesc”. Adela Popescu a fost copleșită de emoții. Vedeta a postat un Instastory în care se laudă cu un buchet de flori și recunoaște că e cea mai fericită soție din lume.

Citește și Drake nu mai vrea să concureze pentru premiile Grammy. Artistul s-a retras

Cine a reușit să o cucerească pe soția lui Radu Vâlcan

Foarte puțini știu că Adela Popescu ar putea să-și construiască viața amoroasă cu alt bărbat. Aceasta a avut o relație serioasă cu un om bogat, însă, aceasta a eșuat, iar actrița l-a ales pe Radu Vâlcan. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Vedeta s-a iubit cu Marius Kalmar. Cei doi au fost împreună timp de trei ani și se pare că se pregăteau de nuntă, însă, Adela a decis să renunțe la aceasta relație.

Citește și Lovitură pentru Celentano în Las Fierbinţi. Cui a vrut Pro TV, de fapt, să-i distribuie rolul!

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut pe un platou de filmare. Soții au fost implicați într-un serial. Atunci când s-au cunoscut, Adela abia ieșise din fosta sa relație.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu”, a mărturisit Radu Vâlcan pentru viva.

Citește și Inna s-a izolat într-o casa. Unde a dispărut vedeta

Urmăriți B1TV.ro și pe
`