Probleme de sănătate pentru Fuego. Artistul a mărturisit cum îl afectează boala pe care a moștenit-o

Probleme de sănătate pentru Fuego. Artistul a mărturisit cum îl afectează boala pe care a moștenit-o / Foto: Facebook / Fuego

Fuego, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, se confruntă cu probleme de sănătate. Fanii au fost îngrijorați când au remarcat că interpretul a slăbit, iar Paul Surugiu a ținut să clarifice problem. Artistul suferă de o boală, pe care a moștenit-o de la unul dintre membrii familiei.

Paul Surugiu a mărturisit că a fost predispus acestor probleme încă de la naștere, dar a luat tratament pentru a le evita. Mai multe imagini cu Fuego, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Fuego, probleme de sănătate după ce a moștenit o boală

Fuego a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate, pe care le-a ținut sub control cu medicamente. Artistul a dezvăluit, pentru Atena Stars, că are o predispoziție către afecțiunile cardiace. El a recunoscut că problemele au apărut încă de la o vârstă fragedă.

El are un stil de viață de sănătos și are în permanență grijă de starea lui. Tratamentul pe care îl urmează nu este unul dur, ci doar contribuie la o bună funcționare a sistemului cardiac.

În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață”, a mărturisit Fuego, la Antena Stars.

Cât a reușit să slăbească artistul în pandemie

Fuego a mărturisit că stilul de viață sănătos îl ajută să se mențină și în formă. În același interviu, el a mărturisit că a slăbit 12 kilograme și că nu este un om bolnav, ci doar o persoană preventivă.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme (…) Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric”, a mai precizat Fuego.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`