Prințul William, extrem de revoltat pe Harry și pe soția lui! Cum a apărut Meghan Markle

Prințul William, extrem de revoltat pe Harry și pe soția lui! Cum a apărut Meghan Markle
Sursa foto: Hepta / © Andrew Parsons/Parsons Media via ZUMA Press Wire)

Prințul Harry și fratele său, Prințul William, continuă disputele.

Prințul William, extrem de revoltat

De această dată, ar fi vorba despre două bijuterii care i-ar fi aparținut mamei celor doi, regretata prințesă Diana.

Meghan Markle a primit un inel de logodnă de la Prințul Harry, în anul 2017, care avea două diamante din colecția de bijuterii a răposatei sale mame, potrivit express.co.uk.

Prințul William ar fi îngrijorat, potrivit presei britanice, pentru că nu mai știe exact unde sunt bijuteriile care au aparținut regretatei sale mame, Prințesa Diana, și care i-au fost dăruite lui Meghan Markle. Însă, se pare că Meghan nu a mai apărut cu bujiteria pe deget.

Cele două pietre prețioase care au aparținut Dianei au fost așezate lângă o altă piatră prețioasă, din Botswana, pe un inel simplu, de aur, spunea Prințul Harry la acea vreme. Însă, doi ani mai târziu, inelul de logodnă a fost ușor modificat.

Cum a fost văzută în ultima vreme Meghan Markle

În ultima vreme, Meghan a fost văzută fără inel la mai multe evenimente la care a participat, inclusiv la o gală în luna mai. Acum, Prințul William s-a arătat extrem de deranjat de faptul că nu știe unde sunt acum cele două pietre prețioase care au aparținut mamei sale, informează Cancan.

De exemplu, Meghan nu a purtat inelul la Jocurile Invictus de luna trecută, eveniment la care a fost însoțită de soțul ei. O sursă a declarat pentru revista New Idea că Prințul William, în vârstă de 41 de ani, ar fi îngrijorat de locația pietrelor prețioase ale regretatei sale mame.

Amintim că relația dintre cei doi frați s-a rupt de tot, potrivit zvonurilor apărute în presa britanică. Ca să întărească aceste zvonuri, Harry și Meghan au făcut diverse remarci despre Familia Regală în ultimii ani, inclusiv într-un serial documentar care a fost lansat anul trecut. Cei de la Palatul Buckingham s-au arătat extrem de nemulțumiți de acuzațiile făcute de cei doi, în cadrul documentarului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`