Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au eliberat oficial reședința din Windsor / Acest lucru s-a întâmplat la ordinul Regelui Charles

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au eliberat oficial reședința din Windsor / Acest lucru s-a întâmplat la ordinul Regelui Charles
Foto: Hepta/Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA.

După multe deliberări, Prințul Harry și partenerul său, Meghan Markle, au plecat recent din casa lor din Windsor.

Directiva pentru plecarea lor a fost emisă de regele Carol al III-lea. Acum, rămâne întrebarea cine își va stabili reședința în moșia Windsor în urma deciziei luate de monarhul britanic.

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au eliberat oficial reședința din Windsor

După o perioadă de șase luni, Harry și Meghan Markle au ales în cele din urmă să plece de la Frogmore Cottage din Windsor, sub directiva tatălui prințului, regele Carol al III-lea. Rapoartele preliminare indică faptul că bunurile rămase ale cuplului au fost mutate din Regatul Unit în California.

După decizia recentă luată de regele Carol al III-lea, prințul Harry a predat acum cheile renumitei sale reședințe din Windsor tatălui său. Drept urmare, nici Prințul Harry și nici soția sa, Meghan Markle, nu dețin în prezent niciun imobil în Regatul Unit.

În trecut, Meghan Markle și Prințul Harry aveau un loc de cazare ori de câte ori vizitau Anglia. Cu toate acestea, mergând mai departe, vor trebui să se bazeze pe ospitalitatea prietenilor sau să găsească locuri de cazare alternative.

Este important de precizat faptul că s-a aflat încă de la începutul anului 2023 faptul că Prințul Harry și partenera lui de viață au primit un anunț oficial de evacuare. Celebra propritete din Marea Britanie dispune de cinci dormitoare, urmează să fie închiriată, scrie spynews.ro.

Rămâne de văzut cine se va muta în proprietatea din Windsor

Deși mulți cred că el se va muta în propritatea din Windsor după ce fiul Regelui Charles al III-lea a eliberat totul, nu se știe momentan cu exactitate dacă Prințul Andrew va elibera Royal Lodge, cu cele 31 de camere ale sale, pentru a se muta în locuința respectivă.

Frogmore Cottage, proprietatea din Windsor, a fost oferită ca dar de nuntă de către regretata Regină Elisabeta a II-a pentru ducii de Sussex. Cu toate acestea, cuplul regal a trăit în această locuință doar pentru o perioadă de șase luni, iar apoi a decis să se mute de acolo. Momentan, nu se știe cu exactitate care a fost motivul.

Rămâne de văzut cine se va muta în proprietatea din Windsor. Mulți așteaptă o reacție din partea Prințului Harry cu privire la această situație. Trebuie să precizăm faptul că fiul Regelui Charles al III-lea și partenera lui de viață nu vizitau prea des locuința respectivă, mai ales pentru că nu locuiesc în Marea Britanie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare