Prințul Harry „se pregătește să câștige 7 milioane de lire sterline în câteva săptămâni”. Este mai mult decât obține William

Prințul Harry „se pregătește să câștige 7 milioane de lire sterline în câteva săptămâni”. Este mai mult decât obține William
Sursa Foto: Hepta.ro/ Stephen Lock/ i-Images via ZUMA Press

Ducele de Sussex urmează să moștenească o sumă mare de bani de la străbunica lui, Regina Mamă, pe care o poate pretinde când va împlini 40 de ani în septembrie.

Prințul Harry „se pregătește să câștige 7 milioane de lire sterline în câteva săptămâni”

Regreta Regină, străbunica lui Harry, avea o avere estimată la 70 de milioane de lire sterline pe care a plasat-o într-un fond fiduciar pentru familia ei, scrie Mirror.

Astfel, Ducele de Sussex este gata să primească o cotă de 7 milioane de lire sterline și o poate pretinde când va împlini 40 de ani pe 15 septembrie, potrivit revistei australiane New Idea, citând The Times.

Pe lângă câștigurile sale mari din contractul Netflix pe care el și Meghan l-au semnat în septembrie 2020, Harry și fratele său William au primit o sumă importantă de la Ducatul Cornwall scutit de taxe. Cea mai recentă estimare a averii nete combinate a lui Harry și Meghan este de aproximativ 60 de milioane de dolari (aproximativ 46 de milioane de lire sterline).

Se așteaptă ca Harry să primească o parte mai mare din moștenirea generoasă decât fratele său mai mare, datorită aranjamentelor financiare din cadrul familiei regale.

De ce primește Harry o parte mai mare din moștenire față de William

În calitate de următor în linia de succesiune la tron, William va beneficia de marea bogăție a Ducatului de Cornwall, o proprietate privată care finanțează activitățile publice, caritabile și private ale moștenitorului regelui. Ca rezultat, Harry este probabil să primească puțin mai mult de jumătate din cele 14 milioane de lire sterline alocate fraților.

În ciuda acestei sume aparent de invidiat, ducele și ducesa de Sussex sunt printre cei mai puțin bogați din cercul lor de prieteni, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`