Mesaj din partea Prințului Harry postat pe Instagram. „Sunt incredibil de recunoscător pentru susținerea voastră” (VIDEO)

Mesaj din partea Prințului Harry postat pe Instagram. „Sunt incredibil de recunoscător pentru susținerea voastră” (VIDEO)
sursa Foto: Instagram

Prințul Harry este cunoscut pentru modul în care se implică în activități caritabile. Acesta a ținut să transmită un mesaj pe pagina de Instagram a fundației Invictus Games. Ducele de Sussex a vorbit despre competiția, la care participă militari răniți în operațiuni speciale, care urma să înceapă în acest sfârșit de săptămână. Din nefericire, aceasta a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Prințul Harry, despre reprogramarea Jocurilor Invictus

La Jocurile Invictus au fost create de însuși Prințul Harry. La acest eveniment participă militari răniți în operațiuni speciale. De asemenea, la Jocurile Invictus din anul 2017, Prințul Harry a avut prima apariție publică împreună cu soția sa, Meghan Markle. În contextul în care competiția de anul acesta a fost anulată și reprogramată pentru anul viitor, Prințul Harry a transmis un mesaj pe pagina de Instagram a fundației.

„În acest weekend am celebrat Ziua Victoriei și am adus un omagiu sacrificiului generației din cel de-al Doilea Război Mondial. Ar fi trebuit să ne întâlnim în Olanda pentru a da startul Jocurilor Invictus 2020”, a spus Ducele de Sussex.

De asemenea, Prințul Harry nu putea omite să nu vorbească și despre reprogramarea Jocurilor Invictus. Acesta a mărturisit că echipa IG2020 deja face planuri pentru competiția de anul viitor și a asigurat că vor fi publicate și datele în scurt timp.

„De când am fost ultima oară în Haga, ni s-a schimbat în mod dramatic viața, dar echipa IG2020 a făcut o treabă incredibilă și s-a adaptat repede situației actuale și face planuri pentru competiția de anul viitor. Noile date din 2021 vor fi comunicate în cel mai scurt timp. Sper că toți cei din familia Invictus se vor descurca bine și se vor susține reciproc în aceste vremuri dificile”, a declarat Prințul Harry.

Prințul Harry i-a sfătuit pe cei care l-au urmărit să se implice în activitățile pe care Jocurile Invictus le organizează în mediul online.

„Sunt încântat că Fundația Jocurilor Invictus va găzdui o conferință virtuală cu mai multe persoane și își vor împărtăși gândurile și experiența lor, vorbind și despre cât de important este spiritul Invictus. Sunt incredibil de recunoscător pentru susținerea voastră. Aveți grijă de voi, stați pe aproape, vă vom aduce Haga acasă”, a mai afirmat acesta.

Mesaj din partea Prințului Harry postat pe Instagram

Meghan Markle, criticată de fotografii cu care a lucrat

Meghan Markle a fost dur criticată de unul dintre fotografii vedetelor. După spusele acestuia, soția Prințului Harry era una dintre actrițele cu care personalul nu se putea înțelege niciodată și căreia nimeni nu putea să îi facă pe plac.

Ba mai mult, fosta actrița este caracterizată drept o femeie răutăcioasă și pretențioasă, numită chiar actriță de mâna a doua.

„Era groaznic de pretențioasă și de răutăcioaă. În plus avea întotdeaună o grămadă de cerințe. Oamenii mi-au spus să mă pregătesc de întâlnirea cu ea pentru că era pretențioasă și greu de suportat. Când a sosit la ședința foto avea fața acoperită de o șapcă și se comporta de parcă era un star de nivel internațional, când în realitate abia era unul de mâna a doua. Trebuia să cer permisiunea pentru tot ce făceam și simțeam că merg pe un teren minat. În general actorul face ceea ce îi cere cel care realizează ședința foto, cu ea totul era pe dos. Ea avea o grămadă de idei pe care eu trebuia să le urmez….Sincer sunt mirat de faptul că a ajuns să îl cucerească pe prințul Harry”, a explicat fotograful pentru Daily Mail.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`