Prințul Harry dezvăluie care a fost „cel mai frumos cadou” pe care l-a primit vreodată, chiar înainte să împlinească 40 de ani

Prințul Harry dezvăluie care a fost „cel mai frumos cadou” pe care l-a primit vreodată, chiar înainte să împlinească 40 de ani
Foto: Hepta/Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA.

Pe măsură ce Prințul Harry se apropie de aniversarea a 40 de ani, pe 15 septembrie, el se gândește tot mai mult la viitor. După ani de auto-reflecție – descriși în cel mai bine vândut memoriu Spare – ducele de Sussex se concentrează acum să se bucure de viață alături de soția Meghan Markle și de copiii lor, Prințul Archie, 5 ani, și Prințesa Lilibet, 3 ani.

Prințul Harry pregătește un nou documentar pentru Netflix

Munca lui continuă cu Fundația Archewell, organizația non-profit pe care a fondat-o împreună cu Meghan și o serie de proiecte de divertisment prin contractul lor cu Netflix, inclusiv un viitor documentar difuzat în decembrie, care este centrat pe una dintre cele mai mari pasiuni ale sale – polo.

Dar, mai presus de toate, prioritatea prințului Harry rămâne paternitatea. Într-un răspuns pe e-mail către People, Harry spune: „Cel mai bun cadou care mi s-a oferit vreodată sunt, fără îndoială, copiii mei.

Îmi face plăcere să-i văd crescând în fiecare zi și îmi place să fiu tatăl lor.”
Harry plănuiește să-și sărbătorească ziua cea mare alături de Meghan și copiii lor, urmată de o întâlnire cu prieteni apropiați la nivel internațional.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)