Prin ce a trecut Andreea Marin după divorțul de Ștefan Bănică Jr. „Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră”

Prin ce a trecut Andreea Marin după divorțul de Ștefan Bănică Jr. „Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră”
Sursa Foto: Facebook/ Andreea Marin

Andreea Marin s-a dovedit a fi o luptătoare în ciuda tuturor provocărilor prin care a trecut, iar la conferința Fain & Simplu din Oradea și-a arătat latura sa puternică, dar și cea vulnerabilă.

Căsniciile Andreei Marin

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au o fată împreună, pe Violeta, care, acum, are 17 ani, și este o tânără care are un foarte mare potențial. Totuși, divorțul de tatăl fetei ei nu a fost deloc ușor, iar vedeta spune că fiica ei a suferit foarte mult, având doar 5 ani când rupture dintre părinți s-au produs. Înainte, Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat după trei ani, dar vedeta îl respectă. A urmat al treilea soț, Tuncay Ozturk, cu care a fost căsătorită între 2013 și 2017, informează Click.

Andreea Marin a vorbit în cadrul conferinței despre divorțul de Ștefan Bănică și cât de dureroasă a fost perioada care a urmat, care și-a pus amprenta asupra Violetei.

„Dar ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj. Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”, a mărturisit Andreea Marin.

Violeta a avut nevoie de psiholog

Pentru Violeta a fost foarte greu și a trebuit să apeleze la un specialist care să o ajute să treacă peste acea perioadă dificilă.

„A înțeles lucrurile și i le-am explicat de multe ori, am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei, pentru că așa era și normal. O iubim deopotrivă. Asta e o altă poveste. Ce vreau să spun e că e foarte greu pentru un copil, indiferent că părinții sunt cunoscuți sau nu, să digere această despărțire. Aceasta este temerea unui părinte. Te gândești că nu ești destul pentru copil”, a încheiat prezentatoarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:24 - Nicolae Ciucă: Românii vor avea grijă, cum au avut de fiecare dată în alegeri, să nu lase puterea într-un singur loc. Nu vrem să avem din nou PSD-ul la toate butoanele (VIDEO)
20:15 - Vlad Gherman s-a tuns la zero! Actorul urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție: „Fraților, am emoții …” (VIDEO)
20:06 - „Nu voiam să risc”. Grija pentru Prințesa Kate l-a făcut pe Prințul William să lipsească de la Jocurile Olimpice
19:58 - Produse românești într-una din cele mai scumpe țări din Europa. La ce prețuri se vând (VIDEO)
19:47 - Una dintre fostele fabrici gigant din România, lăsată în paragină. Ce se va întâmpla cu terenul pe care a fost construită fabrica
19:45 - Metoda folosită de doi hoți ca să intre în casele oamenilor. O victimă are 95 de ani
19:39 - Nelu Tătaru, despre neînțelegerile dintre PNL și PSD: În acest moment, este un Guvern de coaliție, care își face treaba (VIDEO)
19:37 - Produsele care nu se mai vând la liber în farmaciile de profil. Decizia luată după ce s-au produs mai multe tragedii
19:25 - Bărbat arestat pentru trafic de cocaină și canabis, după un flagrant. Cum adusese drogurile în țară
19:16 - Șeful Direcției Judecători din Inspecția Judiciară se pensionează după 15 ani în sistem, în loc de 25. Dimitriu (USR): Vina aparține în mare măsură și PSD-PNL, care au dat o astfel de legislație, care să permită judecătorilor să facă astfel de abuzuri (VIDEO)