Primele reacții ale lui Ștefan Floroaica, după ce el și Sânziana Negru au aruncat o pungă cu produse promovate de la Lidl

Primele reacții ale lui Ștefan Floroaica, după ce el și Sânziana Negru au aruncat o pungă cu produse promovate de la Lidl
Sursa Foto: Instagram/ @sanziananegru

Sânziana Negru și partenerul ei de viață, actorul Ștefan Floroaică, au ajuns protagoniștii unui mare scandal în mediul online. Cei doi au aruncat la coșul de gunoi o pungă plină cu alimente de la Lidl, după ce au filmat un videoclip pentru a promova produsele respective.

Influencerița și iubitul ei au fost criticați

În timp ce se aflau la un festival, cei doi au cumpărat mai multe produse de la Lidl pentru a le face reclamă. După ce au terminat de filmat videoclipul, aceștia au aruncat punga la gunoi. Un tânăr i-a surprins și a făcut întreaga poveste publică, potrivit cancan.ro. 

Cum a reacționat Ștefan Floroaica

Ștefan Floroaica a publciat în urmă cu o zi un videoclip în care a explicat situația cu punga de mâncare de la Lidl. Acesta și-a asumat vina în totalitate și a precizat că el a fost cel care a aruncat produsele la gunoi, nu Sânziana.

„O să prezint situația exact cum a fost. Aveam de făcut un material pentru un brand. Nu-l mai precizez pentru că ne este rușine față de toată lumea de situație creată. Aveam de făcut acest material. Ideea era ca Sânziana să cumpere 10 produse și eu să le identific la final, să vedem dacă eu le ghicesc sau nu.

Ideea este că eu m-am raportat la aceste produse pentru a ne ajuta să facem materialul acesta, deci le-am văzut strict pentru a face acel video. Noi ne câștigăm pâinea din treaba asta, adică nu este un secret. Noi ne-am concentrat să facem cât mai bine acel material. După ce am terminat de filmat, eu am luat punga și am aruncat-o la gunoi.

Multe dintre produsele acelea care erau în pungă, multe din ele au fost plimbate, duse de colo colo, în soare și așa mai departe, pentru că am filmat de mai multe ori. Nu ne iese din prima mereu, pur și simplu. Nu am cum să împart genul acela de produse.

Într-adevăr, mai erau chipsuri, unele puteau fi împărțite, dar marea majoritate a lor nu. Acesta a fost raționamentul meu în acel moment. Evident că nu încurajăm și nu încurajez consumerismele. (…) Am crescut ca toată lumea, știu ce înseamnă să nu ai. Am greșit. Nu trebuia să fac treaba asta.”, a mai spus iubitul Sânzianei Negru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare