Primele imagini cu bebelușul Anei Baniciu. Cum au reacționat fanii

Primele imagini cu bebelușul Anei Baniciu. Cum au reacționat fanii
Foto: Instagram

Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu câteva zile. Prima imagine cu micuțul, postată pe Instagram, a făcut furori printre fani și apropiați.

Ana Baniciu radiază de fericire

Ana Baniciu a devenit pentru prima dată mămică și a împărtășit bucuria pe rețelele de socializare. Tânăra artistă și partenerul ei, Edy Kovacs, sunt în al nouălea cer, savurând fiecare clipă alături de noul membru al familiei lor. Bebelușul a sosit puțin mai devreme decât era prevăzut, născându-se pe 4 iunie în loc de 12 iunie, potrivit click.ro. 

În prima fotografie postată de Ana pe Instagram, ea ține delicat piciorușul bebelușului în mână. Imaginea a adunat rapid mii de aprecieri și comentarii pline de felicitări și urări de bine. „Ne-am rugat fie sanatos… dar e perfect! Suntem topiti de iubire si recunostinta”, a transmis Ana Baniciu în cadrul postării.

„Felicitări! Să fie sănătos și să vă aducă multe bucurii!”, „Avem un nepotel!! 😍😍 Ador!! Sa fiti sanatosi!!”, „Felicitari!! Sa fie sanatos, empatic, descurcaret, curajos, mereu implinit, iubit si fericit!!” și „să fie sănătos! Să vă bucurați maxim 😍” sunt o parte dintre comentariile și urările de bine primite de la admiratori.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Mircea Baniciu este un bunic mândru

Fericirea este împărtășită și de tatăl Anei, Mircea Baniciu, care a devenit bunic pentru prima dată. Acesta a oferit declarații despre nașterea nepotului său, dezvăluind că Ana a născut prin cezariană din cauza dimensiunii sarcinii.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc”, a declarat tatăl artistei, Mircea Baniciu, pentru playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`