Primele fotografii de la evenimentul organizat de Elon Musk. Cum au apărut invitații la Castelul Bran (FOTO)

Primele fotografii de la evenimentul organizat de Elon Musk. Cum au apărut invitații la Castelul Bran (FOTO)
Sursă Foto: Instagram/@toomanylefthands

Castelul Bran a găzduit în acest weekend o super petrecere de Halloween, la care au participat miliardari dornici de o experiență inedită.

La evenimentul organizat de Elon Musk personalitățile au atras imediat atenția prin vestimentațiile purtate, machiaj, accesorii și atitudine. Dieteticiana Agnieszka Kaczmarska a făcut public un videoclip în care a prezentat câțiva dintre invitați.

Primele imagini de la petrecerea lui Elon Musk, de la Castelul Bran

Duminică seară a avut loc petrecerea magnaților americani. Câteva dintre vedetele invitate la petrecerea organizată de miliardarul american au publicat primele imagini cu atmosfera de la Castelul Bran.

Sursa Foto: Instagram/@bodyhubofficial
Sursa Foto: Instagram/@bodyhubofficial

De asemenea, printre numele de top care au acceptat invitația se numără: miliardarul Peter Thiel, fondator Paypal, Christian von Koenigsegg și soția sa Halldora, precum și Angelina Jolie, invitata specială a lui Elon Musk.

Se pare că si DJ-i de la Too Many Left Hands au postat pe InstaStory o fotografie în care își prezintă costumele pe care le poartă la petrecerea lui Elon Musk.

Sursa Foto: Instagram/ @toomanylefthands

Totodată, printre invitați se numără și românul Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA – o companie românească ce a lansat în urmă cu numai câteva luni aplicația de comunicații criptate.

Cu toate că Elon Musk a fost marele absent de la propria petrecere, invitații s-au bucurat de plin de atmosferă și au renunțat la costumele de afaceriști pentru o noapte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”