Primele fotografii cu Alin Oprea și noua lui iubită. Medana i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă

Sursa Foto: Facebook

După ce a trecut printr-un divorț scandalos, care a pus căpăt unui mariaj de 22 de ani, Alin Oprea iubește din nou. Cântărețul a primit un mesaj de dragoste cu ocazia împlinirii a 49 ani, din partea iubitei mult mai tinere decât el,pe numeMedana.

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie!(…)Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, i-a transmisMedana, prin intermediul click.ro.

Relația dintre Alin Oprea și Medana este serioasă

Alin și Medana locuiesc într-un apartament închiriat, din cauza faptului că fosta soție i-a blocat artistului accesul la toată agoniseala de-o viața. Potrivit sursei citate, cei doi îndrăgostiți și-ar fi petrecut toată vara pe litoral.

Bărbatul s-a confesat fostei soții despre această relație, chiar înainte de divorț.

„La scurt timp după începerea relaţiei mele cu actuala iubită i-am destăinuit şi soţiei acest fapt, cerându-i să înţeleagă şi să accepte că am şi eu dreptul la o viaţă privată şi să păstreze discreţia, la fel cum am procedat şi eu”, a declarat artistul.

Cântărețul s-a împăcat cu trecutul

Cu ocazia aniversării sale, Alin Oprea a postat și el un mesaj pe pagina de Facebook, în care a declarat că este împăcat cu trecut și în care le-a multumit celor care i-au rămas alături în momentele grele, dar și celor care i-au transmis gânduri bune.

„Astăzi am oprit timpul în loc și m-am întins pe iarba anilor, să privesc cerul și să ascult doar chemarea inimii mele.
Azi, de ziua mea, sunt recunoscător pentru tot ce am trăit până acum: experiențe, emoții, întâmplări care mi-au călit răbdarea, neprevăzutul care mi-a deschis noi orizonturi. Mulțumesc oamenilor care în timp au rămas lângă mine, dar și celor care au plecat sau au rămas în urmă.
Vă mulțumesc vouă, celor care v-ați gândit la mine și ați dedicat puțin din timpul vostru ca să îmi transmiteți o urare, un gând bun și o îmbrățișare”
, a scris Alin Oprea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)