Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, are COVID

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, are COVID
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a fost confirmată pozitiv pentru COVID-19, la doar două zile după o vizită oficială în Florida alături de președintele Joe Biden, relatează Digi24.ro.

Tot mai multe cazuri de COVID-19 în Statele Unite

Jill Biden a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Casa Albă a declarat că Prima Doamnă a SUA are simptome ușoare și va intra în izolare la reședința lor din Delaware.

Testul anti-COVID al președintelui Joe Biden a ieșit negativ, iar acesta va continua să se testeze zilnic pentru a monitoriza starea sa de sănătate. Această dezvăluire survine în contextul în care Statele Unite înregistrează o creștere a cazurilor de COVID-19 și a numărului de spitalizări în ultimele săptămâni, în special din cauza variantei Delta a virusului.

Nu este prima dată când Jill Biden se confruntă cu COVID-19. Aceasta a fost testată pozitiv pentru virus cu aproximativ un an în urmă. În prezent, administrația Biden continuă să încurajeze vaccinarea și măsurile de precauție pentru a limita răspândirea virusului, în timp ce se confruntă cu această nouă situație în Casa Albă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`