Previziunile lui Nostradamus pentru 2024: Viitorul nu se anunță unul strălucitor

Previziunile lui Nostradamus pentru 2024: Viitorul nu se anunță unul strălucitor

Nostradamus este cunoscut pentru profețiile sale lăsate omenirii încă din anul 1555. Acesta a anunțat ce evenimente sunt așteptate în 2024, iar viitorul nu se anunță unul strălucitor, potrivit Spynews.ro.

Inteligența artificială va crea numeroase probleme

Nostradamus este un profet francez care s-a născut în 1503 și a devenit cunoscut în toată lumea datorită prezicerilor sale. În cartea sa ”Profețiile”, publicată în 1555 a scrie o serie de evenimente ce ar urma să se întâmple mii de ani mai târziu.

Conform previziunilor profetului, în 2024 inteligența artificială ar putea crea numeroase probleme în lume. Mai multe incertitudini și provocări sunt așteptate, mai ales că mașinăriile își vor dori independența, să nu mai fie controlate de oameni.

Pandemia somnului

2024 este anul Dragonului și se pare că omenirea se va confrunta cu o epidemie foarte ciudată. Un virus misterios va afecta întreaga planetă, iar sistemul obișnuit pe care îl avem se va schimba, iar oamenii vor fi cuprinși de o letargie continuă.

Activitățile de zi cu zi nu le vom mai putea face pe perioade îndelungate, având nevoie de somn permanent. Societatea se va confrunta cu numeroase probleme fiindcă instituțiile importante nu vor putea să mai funcționeze.

Rețea socială periculoasă

Din acest an, va fi lansată o nouă rețea socială care va ajunge populară într-un timp scurt. Se pare că va reprezenta o capcană pentru oameni și se dorește controlul populației.

Scopul este de a crea haos și dezordine, iar oamenii nu vor mai putea să ducă o viață liniștită. Realitatea lor va fi una alterat, iar confuzia va fi resimțită în mod permanent.

Invazie extraterestră

Nostradamus a anunțat venirea unor extratereștrii pe Terra. Totul va lua o altfel de întorsătură, iar rasa umană se va confrunta cu o situație nemaiîntâlnită până atunci. Nu se va cunoaște motivul pentru care ei vor veni pe Pământ, existând multe enigme în acest sens. Omenirea va căuta soluții pentru a face față invaziei și să-și protejeze existența.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`