Presupusa cauză a morții lui Costin Mărculescu: „Medicii i-au zis să ia toată viața tratament”

Presupusa cauză a morții lui Costin Mărculescu: „Medicii i-au zis să ia toată viața tratament

Costin Mărculescu a murit la vârsta de doar 50 de ani. Cauza decesuluipoate interpretată în urma declarațiilor persoanelor apropiate.

Cunoscutul actor și cântăreț a fost găsit decedat în propria locuință, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi. Corpul lui Costin Mărculescu se afla într-o stare avansată de putrefacție și a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei morții.

Jurnalista Mara Bănică, apropiată a lui Costin Mărculescu, a dezvăluit problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme cunoscutul artist.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD, pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmpla ceva (…) Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă.

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea, de la aburi. E posibil să fi făcut infarct. Dar lucrurile astea le va stabilit necrologul, de îndată ce îi va face autopsia” a declarat Mara Bănică pentru Observator.

Și Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu a dezvăluit faptul că deseori venea ambulanța la domiciliul artistului.

Eșecul în afaceri i-a provocat lui Costin Mărculescu o depresie puternică

Costin Mărculescu a suferit un puternic șoc în momentul în care afacerile i s-au prăbușit. Astfel, a apărut și ipoteza potrivit căreia s-ar fi sinucis.

De asemenea, dacă artistul a murit în urma unui infarct, depresia ar fi putut să-i provoace sau să-i accentueze problemele de sănătate cu care se confrunta deja.

„Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă.

M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a declarat Mara Bănică la Antena 1.

Câinele lui Costin Mărculescu a dat alerta

Costin Mărculescu locuia în apartamentul său cu un câine. Maxy a fost cel care a atras atenția vecinilor că este ceva în neregulă în apartamentul lui Costin Mărculescu. Animalul de companie al artistului lătra foarte tare de câteva zile.

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, se arată în comunicatul oferit de Poliție.

Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu

Nimic nu părea să anunțe sfârșitul lui Costin Mărculescu. În data de 27 mai, a participat la ziua unui prieten.

„ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase. LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit!!!”, a notat artistul pe pagina sa de Facebook.

Costin Mărculescu urma să împlinească 51 de ani pe data de 29 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”