Prestația Lady Gaga a fost înregistrată în avans și a apărut doar la televizor, vedeta nu a cântat live, scara era goală! Spectatorii prezenți au huiduit și au regretat că au plătit 180 de euro

Prestația Lady Gaga a fost înregistrată în avans și a apărut doar la televizor, vedeta nu a cântat live, scara era goală! Spectatorii prezenți au huiduit și au regretat că au plătit 180 de euro

Vedeta americană nu a cântat live. În timpul emisiunii de televiziune, pe ploaie, scara roz pe care telespectatorii o admirau era de fapt goală.
Lady Gaga a fost prima vedetă internațională care a cântat pe malurile Senei, la Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, din Square Barye, situat în arondismentul 4 al capitalei, cu excepția faptului că prestația ei remarcabilă nu a existat în realitate.

Lady Gaga a apărut doar la televizor, în realitate scara pe care ar fi trebuit să cânte era goală

Interpretarea lui My thing in feathers, de Zizi Jeanmaire, a fost în realitate o versiune înregistrată, după cum relatează Yannick Le Gall, jurnalist de la France 3 Paris Ile-de-France, prezent pe malul râului în cursul serii.

Spectatorii instalați pe cheiurile de jos ale Senei nu au asistat așadar la același spectacol ca cei care se aflau în fața micului lor ecran de acasă. „Oamenii nu au crezut asta la început”, descrie Yannick Le Gall.

„Am fost în fața platoului pe care trebuia să cânte Lady Gaga, iar când a început muzica, scara a fost goală. Prestația cântăreței a fost însă difuzată la televizor, iar retransmisia a fost vizibilă pe un ecran gigant în fața tribunelor. „Unii spectatori au huiduit și au regretat că au plătit 180 de euro fără să vadă nimic”, povestește el.

Pentru a admira prestația vedetei americane, chiar trebuia să ajungi mai devreme după-amiaza, în timpul repetiției. Încă nu începuse să plouă.

Aleasă pentru câteva puncte în comun pe care le-ar avea cu Zizi Jeanmaire, artista cunoscută în întreaga lume pentru hiturile sale Just Dance, Bad Romance și Poker Face a fost însoțită de cinci dansatori și 17 muzicieni în timpul spectacolului. Contactat de franceinfo, comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de la Paris a preferat să nu comenteze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`