Povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță: De la prietenie la iubire

Povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță: De la prietenie la iubire
Sursa foto: Instagram - @larisa_iordache

Larisa Iordache, fosta gimnastă de performanță în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit cum a început povestea sa de dragoste cu Cristian Chiriță, fostul iubit al campioanei la tenis de masă, Bernadette Szocs.

Cum a început povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță

Larisa Iordache a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la postul de televiziune Antena Stars, despre modul în care a început relația sa cu Cristian Chiriță. Prima lor întâlnire a fost marcată de prietenie, iar Iordache a fost cea care a făcut primul pas.

Iordache a explicat că inițial nu era pregătită pentru o relație, dar Cristian Chiriță a fost înțelegător. El i-a oferit spațiul de care avea nevoie și nu a presat-o. Această atitudine a făcut-o să se îndrăgostească treptat. Nu au încercat să ascundă relația lor, ci au preferat să vadă cum evoluează în timp, cum se potrivesc unul altuia și să fie siguri de alegerile lor. Au petrecut aproximativ o lună și jumătate pentru a se cunoaște mai bine.

„A fost super friendly (n.r. prima întâlnire), pentru că am fost eu să îi duc un croissant cu migdale. Într-adevăr, el mi-a scris primul, dar eu am făcut primul pas să ne vedem, pentru că eu am luat-o ca și o prietenie, desigur. Nu eram eu în momentul în care voiam să am o relație. El a înțeles acest lucru și m-a făcut să îmi placă de el, să mă îndrăgostesc de el, pentru că mi-a oferit spațiul necesar de care aveam nevoie. Nu m-a presat absolut deloc și a fost el însuși și asta mi-a plăcut cel mai mult”, a detaliat Larisa Iordache, potrivit spynews.ro.

Larisa Iordache, o carieră de succes în gimnastică

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. Are în palmares numeroase medalii câștigate în marile competiții internaționale. Larisa Iordache a participat la Olimpiada de la Tokyo din 2021. În urma unei accidentări, sportiva nu a mai putut concura în finala de la bârnă. Retrasă din activitatea competițională, Larisa Iordache este în prezent antrenoare.

Larisa Iordache a fost implicată în show-ul ”America Express”, de la Antena 1, unde a făcut echipă cu fosta ei colegă și buna sa prietenă Diana Bulimar. Fosta gimnastă a primit și o propunere de a participa la show-ul ”Survivor”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV, însă a refuzat-o.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)