Pepe și Yasmine s-au căsătorit civil și religios, azi, 7 iunie. Iată ce meniu le-au pregătit invitaților și ce moment deosebit au ales pentru deschiderea evenimentului

Pepe și Yasmine s-au căsătorit civil și religios, azi, 7 iunie. Iată ce meniu le-au pregătit invitaților și ce moment deosebit au ales pentru deschiderea evenimentului
Sursa Foto: Facebook/ Pepe

Nunta lui Pepe și logodnica lui, Yasmine, are loc, vineri, 7 iunie, chiar de ziua fiului lor. Cei doi se căsătoresc civil și religios, oficializări care vor fi sărbătorite cu mare fast într-o locație exclusivistă de pe marginea lacului din Cernica, conform Cancan.

Ce meniu le-au pregătit Pepe și  Yasmine invitaților

Pepe și Yasmine nu și-au dorit să aibă o nuntă obișnuită. Și anume, nu vor exista formalități de genul în care invitații vor sta la masă și vor aștepta ca ospătarul să le aducă, pe rând, fiecare fel de mâncare la masă, ci fiecare invitat va putea alege ceea ce își dorește să mănânce.

Invitații sunt așteptați cu un starter, care conține mai multe feluri de tartine, rosti (clătite elvețiene de cartofi) cu păstrăv afumat, rulou din carne de vită și brânză brie, tartar de avocado, roșii cu mozzarella di bufala și terina de foie gras. Pe parcursul evenimentului, invitații sunt așteptați la sesiuni live de cooking, unde vor avea de ales între mai multe feluri de pizza, paste cu creveți și risotto cu trufe și ciuperci porcini.

Mirii au pregătit și un loc special amenajat cu un bufet suedez. Nuntașii vor putea merge să savureze preparate la grătar, pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă, caracatiță, dar și gustări reci: humus cu nuci și pin și baba ganoush. Ca și garnituri, sunt prezentate patru feluri: cartofi zdrobiți, legume la grătar, orez prăjit și salată fattoush.

Ce moment special a fost ales pentru deschiderea evenimentului

Pepe și Yasmine le-au pregătit mai multe surprize invitaților. Au ales un moment artistic deosebit pentru deschiderea evenimentului. Invitații vor fi întâmpinați de un artist care va susține un recital la harpă, un moment cu totul special.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`