Pavel Bartoș, despre relația pe care o are cu cele trei fete ale sale: „Calea cea mai bună o hotărăsc ele”

Pavel Bartoș, despre relația pe care o are cu cele trei fete ale sale: „Calea cea mai bună o hotărăsc ele”
Foto: captură video YouTube / Podcast „DA BRAVO”, Mihai Bobonete

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. El se mândrește cu familia sa, în special cu cele trei fete, cu care spune că are o relație de-a dreptul specială. Chiar dacă programul său este unul destul de încărcat și dificil, Bartoș încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună cu fetițele sale.

Prezentatorul TV susține că face parte din tipologia părinților tradiționaliști și preferă să le ofere libertate celor trei fete ale sale.

De asemenea, Pavel Bartoș încearcă să aibă o relație apropiată cu fetele sale, chiar dacă programul nu îi oferă timp întotdeauna să petreacă foarte mult timp împreună.

Relația lui Pavel Bartoș cu copiii săi

Pavel Bartoș încearcă continuu să aibă o relație cât mai bună cu fiicele sale. Deși nu le spune „Te iubesc” în fiecare zi, prezentatorul TV încearcă prin gesturile sale să-și arate afecțiunea față de ele.

„Ideea este că am avut un mare noroc și un mare sprijin în familia mea, adică m-au susținut total și le mulțumesc și le iubesc și sunt un mare norocos. Nu reușesc în fiecare zi (n.r. să spună că le iubește), dar încerc în fiecare zi să le arăt. E important să arătăm celor dragi nouă că îi iubim, nu doar de Paște sau de Revelion”, a spus Pavel Bartoș, potrivit spynews.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Întotdeauna prezentatorul TV și-a încurajat fetele să facă ceea ce își doresc și până în prezent nu știe dacă ele vor să îi urmeze pașii.

„Ideea este că, în general, copiii din generația asta sunt foarte deștepți. Ei trebuie doar să decidă. Trebuie să le oferim modele, trebuie să le arătam lucruri, dar nu trebuie să îi desconsiderăm, trebuie doar să le oferim opțiuni și să fim alături de ei și să le arătam calea bună, dar calea cea bună o hotărăsc ele. Nu înseamnă că ceea ce e bun pentru noi e bun și pentru ei”, a mai spus prezentatorul TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`