„Pauză publicitară”. Reacția Andreei Esca, după ce a aflat că Gina Pistol va prezenta emisiunea MasterChef, la Pro TV (FOTO)

Pauză publicitară. Reacția Andreei Esca, după ce a aflat că Gina Pistol va prezenta emisiunea MasterChef, la Pro TV (FOTO)
Foto: Facebook / Andreea Esca

Gina Pistol va prezenta emisiunea Masterchef, unde jurați vor fi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Astfel că echipa se va reîntrăgi acum.

Cum a reacționat Andreea Esca atunci când a aflat că Gina Pistol va prezenta Masterchef

Andreea Esca a avut o primă reacție după ce a fost anunțat faptul că Gina Pistol va prezenta emisiunea.

Celebra prezentatoare de știri de la Pro TV a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie cu cei 3 chefi și cu Gina Pistol, anunțați oficial la „MasterChef România.

„Pauză publicitară! Bine ai venit la Pro TV, Gina Pistol! #Visele devin realitate”, a fost mesajul Andreei Esca pe Instagram , după ce a fost anunțat faptul că Gina Pistol va prezenta Masterchef, conform Libertatea.

După aproximativ doi ani de pauză de televiziune, Gina revine pe micile ecrane, dar de data aceasta la Pro TV, unde va modera show-ul culinar. În trecut, în aceeași formulă, Gina alături de Florin, Sorin și Cătălin apăreau la Antena 1, la „Chefi la cuțite”.

Vestea că revine la TV a stârnit multe reacții în online. Smiley este foarte mândru se soția lui, mai ales că acum vor lucra amândoi la același trust de televiziune. El a publicat pe Instagram o fotografie cu Gina Pistol, unde a anunțat că aceasta a semnat cu Pro TV, pentru „MasterChef România”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`