Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”

Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
Ozana Barabancea. Sursa foto: Captură video - Metropola TV / YouTube

Artista Ozana Barabancea a dezvăluit că examenul cel mai important pe care nu l-a trecut a fost căsnicia sa, „pentru că n-am fost în stare să-mi țin căsnicia… Deci dacă am picat în viață la ceva, acesta a fost examenul”.

Ozana Barabancea, trădată de prietena ei

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au împreună doi copii. Ei au divorțat acum 20 de ani.

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a ținut să precizeze că deja divorțase când a aflat că Sorin Terinte se vedea cu prietena ei.

„Trebuie să rectific o treabă. Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă, adică nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. M-a durut foarte tare. Eu cred în prietenia între femei, între femei divorțate. Nu între femei, una măritată și alta divorțată.

Eu cred în bun simț și cred că problema asta a geloziei mi se trage și din copilărie și din abandonul tatălui, de când a plecat el de acasă. Poate că dacă aș fi avut un alt parcurs el vieții poate că aș fi privit altfel lucrurile. Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred, nu cred. M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos”, a susținut Ozana Barabancea, la Kanal D.

Barabancea, despre infidelitatea fostului soț: Am iertat, dar nu am uitat

Mezzo-soprana a mai spus că a ajuns la divorț din cauza certurilor nenumărate.

„Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis «Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm”, și am zis că sunt perfect de acord cu el”, a mai spus Ozana Barabancea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)