Oprah Winfrey a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV

Oprah Winfrey a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV
Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a ajuns la spital cu probleme „foarte serioase” la stomac. Vedeta a lipsit de la emisiunea „CBS Mornings”, unde trebuia să fie prezentă săptămâna aceasta. Anunțul cu privire la starea vedetei a fost făcut de cea mai bună prietenă a ei și jurnalista Gayle King.

„Avea un fel de boală de stomac – virus stomacal”

Oprah a fost invitată săptămâna aceasta la emisiunea CBS Mornings. În cadrul ediției de marți, vedeta trebuia să prezinte ultima sa selecție pentru clubul de carte, Familiaris, scrisă de romancierul David Wroblewski, potrivit yahoo.com. 

Cartea este o continuare a romanului de debut al lui Wroblewski din 2008, The Story of Edgar Sawtelle, care a fost și aceea apreciată de vedetă. În loc să fie intervievat de Oprah, autorul a discutat despre noua sa carte alături de cele trei gazde ale emisiunii.

„Avea un fel de boală la stomac – virus stomacal. Nu pot să fiu prea explicită”, a transmis King. „Dar inutil să spun că ea a ajuns la spital. Deshidratare, a avut un IV, așa că a fost ceva foarte grav”, a spus jurnalista. „Va fi bine. Va fi bine. Sper că nu este supărată pe mine pentru că am împărtășit acel detaliu, dar am vrut să-i explic că a contat pentru ea și a deranjat-o că nu poate fi aici pentru voi astăzi”.

Oprah se află în perioada de recuperare

Între timp, un purtător de cuvânt al lui Winfrey a confirmat marți pentru The Times că vedeta de 70 de ani este pe cale de refacere.

Doamna Winfrey se recuperează în urma unui virus stomacal și a primit un IV din cauza deshidratării la recomandarea medicului ei”, a spus purtătorul de cuvânt prin e-mail. „Se odihnește și se simte mai bine în fiecare zi.”

Acesta nu a dat detalii privind cât a stat Winfrey în spital și ce a dus la apariția bolii

Urmăriți B1TV.ro și pe
`