Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express

Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
Sursa foto: Instagram/ Asia Express

Oana Paraschiv și Sorin Brotnei au plecat în aventura de pe Drumul Zeilor, dar nu formează o echipă, ci fiecare face parte din alte echipe, fiind adversari. Dar, în cadrul unei misiuni, cei doi au ajuns să formeze o pereche, timp în care pare că între ei există o chimie.

Ce a spus Oana despre Sorin

Oana Paraschiv formează o echipă cu Mihai Găinușă, colegul ei de la radio, iar Sorin Brotnei cu nașul său, Nicolai Tand. Dar, Oana și Sorin au format o echipă temporar, în cadrul unei misiuni din concurs, și s-au descurcat de minune, conform Cancan.

Dar, pe lângă faptul că au reușit să treacă toate problele cu brio, între ei pare că s-a creeat o legătură. Oana a fost cucerită de farmecul și energia lui Sorin, iar în timp ce râdea și glumea cu Mihai Găinușă, ea a spus că dacă ar mai face echipă cu fostul membru de la Akcent ar dormi cu el în pat.

„Acum, dacă s-ar mai face un schimb de parteneri, cu cine ai vrea?”, l-a întrebat Oana pe Mihai Găinușă.

„Cu Nicolai!”, a răspuns el ferm, dezamăgit de experiența trăită cu Anca Țurcașiu.
„Eu tot cu Sorin aș vrea să fiu și aș dormi cu el în pat”, a spus Oana Paraschiv.
Până și Găinușă a fost surprins de răspunsul colegei sale.

Unde au fost cei doi

După ce concursul Asia Express s-a încheiat, Oana și Sorin au fost la petrecerea Ioanei State cu ocazia zilei sale de naștere. Cei doi au fost văzuți zâmbind, unul lângă celălalt, iar internauții tind să creadă că între ei ar fi maim ult decât o prietenie.

Cu toate acestea, Sorin Brotnei are o căsnicie frumoasă și fericită căreia îi este loial. Astfel că, Oana va fi nevoită să râmănă doar la stadiul de prietenă cu artistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`