Oana Zara, actrița din serialul „Lia”, dezvăluiri din relația ei de cuplu: „Eu sunt disperata din relație”

Oana Zara, actrița din serialul „Lia”, dezvăluiri din relația ei de cuplu: „Eu sunt disperata din relație”
Foto: Facebook

Oana Zara, actrița care joacă rolul fiicei lui Bebe Cotimanis din serialul Lia de la Antena 1, face dezvăluiri picante despre viața alături de Bogdan Medvedi.

Rolul din serialul Lia, unde Oana Zara o interpretează pe Dana Pescaru, fiica lui Bebe Cotimanis, a transformat-o pe tânăra de doar 26 de ani într-o adevărată vedetă tv. Până la apriția în producția Antenei 1, frumoasa Oana s-a remarcat ca dansatoare, dar și ca influencer, fiind creator de conținut pe Tik Tok. De aproximativ doi ani frumoasa șatenă este într-o relație cu cântărețul Bogdan Medvedi, componentul fostei trupe Maxim.

Oana Zara, despre relația cu iubitul ei

Cei doi au oferit un interviu pentru Fanatik în care s-au dezbrăcat de secrete și au dezvăluit picanterii din relația de cuplu, dar și când și cum va arăta cererea în căsătorie, totul fiind pus la punct, aparent chiar de viitoarea mireasă.

Fiica lui Bebe Cotimanis din serialul Lia mai face mărturisiri și despre dorința de a deveni mamă, moment mult așteptat de toată familia ei. De asemenea, frumoasa actriță mai divulgă și pe ce perioadă de timp se vor desfășura filmările iubitului serial de la Antena 1.

Cei doi au fost surprinși la premiera filmului realizat de Cristina Iacob. Întrebați dacă iau în calcul să se implice și ei într-un astfel de proiect, Bogdan a răspuns: „Mie mi-ar plăcea foarte. Oana deja este implicată într-un serial (n.r. Lia – soția soțului meu). Dorința noastră pe anul 2023, pe lângă ce facem noi acum, este să prindem și un film. Avem deja, atât vă putem spune. Acum așteptăm să vină și următorul”.

Legat de faptul dacă experiența de pe TikTok ia ajutat să capete experiență, Bogdan a mărturisit că: „Pot spune că da, după cum ai văzut, eu sunt mereu personajul care mi-o iau (n.r. râde). Cam acesta este rolul meu. Trebuie să suport femeia cum este ea, cu bune și cu rele”.

Întrebați ce se vedeau făcând atunci când erau mici, cei doi și-au exprimat amintirile din acea perioadă.

„Eu îmi doream să ajung fotbalist nicidecum ce fac acum. Viața mea s-a schimbat complet”,a spus Bogdan.

„Eu făceam spectacole, cântam și dansam tot timpul cu sora mea și cu verișoara mea. Mi-am dorit tot timpul să fiu pe latura aceasta artistică. Din școala generală știu că eram sigură pe mine că eu nu o să lucrez niciodată într-un birou, asta era clar pentru mine. M-am apucat de dansuri, după de actorie. Medvedi cântă, mă învață câte ceva și pe mine”, a povestit și Oana.

Cei doi au o relație de cuplu frumoasă

Legat de modul în care cei doi își văd relația e cuplu, Oana a mărturisit: „Nu știu dacă este foarte mare diferența, dar, ceea ce pot spune este că am învățat să ne susținem reciproc. Acum avem mai multă grijă unul de celălalt, ne ajutăm că creștem împreună și chiar ne-am propus să ne fim alături. Pentru noi comunicarea este foarte importantă”.

„Da, să știi că acesta cred că a și fost secretul longevității în relația noastră, comunicarea”, a spus și Bogdan.

„Și ne distrăm împreună foarte mult, adică tot timpul. Și dacă ne certăm, noi în două minute ne împăcăm. Nu putem sta, ne bufnește râsul. Chiar nu putem să stăm supărați unul ce celălalt”, a mai completat Oana.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:06 - Ce trebuie să aibă în vedere orice șofer pentru a nu încălca legislația. Cum trebuie să gestionăm situațiile neprevăzute din trafic
13:58 - PSD și PNL țin cu dinții de privilegii: au respins iar propunerea USR de abrogare a pensiilor speciale pentru baronii locali
13:56 - Sondaj Avangarde: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă intră în turul 2 la alegerile prezidențiale. PSD și PNL, pe primele locuri la parlamentare
13:42 - Nicolae Ciucă: Dorința PSD este să intre și liderul AUR în turul 2. Este și dorința Rusiei, motiv pentru care consider că cetățenii României trebuie să fie cât se poate de atenți (VIDEO)
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul