Oana și Catinca Roman din nou nu-și mai vorbesc: „Eu sunt singură pe lume și punct! Nu mă mai întrebați de ea”

Oana și Catinca Roman din nou nu-și mai vorbesc: „Eu sunt singură pe lume și punct! Nu mă mai întrebați de ea”
Oana Roman. Sursa foto: Captură Video - Fain & Simplu cu Mihai Morar / YouTube

Oana Roman pare să fi rupt de tot legăturile cu sora sa, Catinca, după ce mama lor a trecut în neființă. În schimb, s-a apropiat de tatăl ei, Petre Roman. Acesta e mai prezent în viața ei și a fiicei sale, Isa.

Oana Roman e supărată pe sora ei

Cele două surori au avut mai multe dispute de-a lungul timpului, dar ultima oară Oana Roman s-a supărat deoarece Catinca a spus că ar fi vrut o înmormântare mai simplă pentru mama lor. Oana s-a simțit jignită deoarece ea se ocupase de întreaga organizare.

„Pentru mine nu există și nu va mai exista niciodată subiectul sora mea. Eu sunt singură pe lume și punct! Nu mă mai întrebați de ea că nu vreau să mai vorbesc niciodată”, a spus Oana Roman la Metropola TV, potrivit VIVA!.

Oana Roman, tot mai apropiată de tată

În schimb, Oana Roman s-a apropiat mai mult de tatăl ei, după decesul mamei: „De când a murit mama, el a devenit mai prezent în viețile noastre. Eu și Isabela avem nevoie de el. Mai ales Isa, ea nu mai are nici un bunic în afară de el. Cu bunicii din partea tatălui ei nu are nici o legătură, nu a avut niciodată! Nu vreau să vorbesc despre lipsa tatălui meu de la înmormântarea mamei, nu sunt eu în măsură să vorbesc”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`