Oana Roman și sora sa, Catinca, implicate într-un nou scandal din cauza moștenirii / Executorii sunt acuzați că le-au favorizat

Oana Roman și sora sa, Catinca, implicate într-un nou scandal din cauza moștenirii / Executorii sunt acuzați că le-au favorizat

În urmă cu ceva timp, Catinca și Oana Roman au avut un șoc când s-au trezit cu testamentul anulat.

Acum, cele două surori sunt citate din nou în fața judecătorilor, în cadrul unui proces în care RA-APPS îi acuză pe executorii judecătorești că le-ar fi favorizat, refuzând să-și facă datoria.

Scandalul privind vila din Sinaia primită moștenire a fost „resuscitat”

Scandalul care vizează o vilă din Sinaia primită moștenire de Oana și Catinca Roman de la mătușa lor a fost „resuscitat” de RA-APPS, care a deschis un proces care are ca obiect „plângere impotriva refuzului executorului judecatoresc DOSAR EXECUTARE NR. 582/2022”.

Potrivit legislației în vigoare, „în cazul refuzului nejustificat de îndeplinire a atribuțiilor prevăzute la alin. (1), partea interesată poate introduce plângere, în termen de 5 zile de la data la care a luat cunoștință de acest refuz, la judecătoria în a cărei rază teritorială își are sediul biroul executorului judecătoresc”.

Executarea silită vizează o hotărâre dată anul trecut

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA. Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată”, au decis, atunci, magistrații, potrivit Spynews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`