Oana Roman și Marius Elisei s-au separat definitiv: „Mă simt eliberată de o mare povară”

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat definitiv: „Mă simt eliberată de o mare povară”
Foto: Instagram

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar de această dată, pare definitivă despărțirea.

Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021, dar ulterior s-au împăcat. Vedeta a dezvăluit motivul separării de tatăl fiicei sale.

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit în urmă cu câteva zile 10 ani de relație, dar se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Vedeta a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, declarând că relația cu tatăl fiicei sale s-a terminat.

Vedeta a dezvăluit că relația cu Marius Elisei trecea de multă vreme prin momente grele, dar au tot încercat să meargă mai departe. Chiar dacă și-au mai oferit o șansă, relația lor s-a încheiat. Într-o postare pe contul personal de Instagram, fiica Mioarei Roman a oferit mai multe detalii despre despărțirea de tatăl fiicei sale.

Ea a fost cea care a anunțat separarea de tatăl fiicei ei. Fiica lui Petre Roman și-a surprins fanii din mediul online, după ce a anunțat care este, de fapt, motivul pentru care de câteva zile este tristă. Vedeta susține că de multă vreme i-a spus lui Marius Elisei nu mai au nicio șansă să repare lucrurile și că ar trebui să se despartă.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi.

Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram, potrivit Viva!.

„El a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit”

În urmă cu câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 10 ani de relație. Deși au încercat să-și salveze relația, se pare că, într-un final, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Oana a afirmat că perioadă următoare va fi dificilă pentru ea.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot.

Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”,a mai spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)