Oana Roman s-a certat cu angajații unui hotel de lux de pe litoral. „Iată un limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux”

Oana Roman s-a certat cu angajații unui hotel de lux de pe litoral. „Iată un limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux”
Sursa Foto: Instagram/ @oanaromanelisei

După ce s-a arătat nemulțumită de comportamentul unui turist la o terasă pe litoral, Oana Roman a fost deranjată din nou în concediul ei de pe malul mării. Zilele acestea, vedeta s-a bucurat de o vacanță la mare alături de fiica ei, Isabela, dar și de câțiva prieteni apropiați.

Vedeta s-a plâns de comportamentul unui angajat la hotelul unde era cazată

Recent, fiica fostului premier a fost implicată într-un nou scandal. Aceasta s-a plâns de comportamentul unui angajat la hotelul unde era cazată alături de fiica sa, Isabela. Mai exact, toată situația a fost declanșată de Isabela, care ar fi intrat în hotel fără mama ei, moment în care angajatul a răbufnit, potrivit click.ro. 

„Vezi că am avut ceartă din cauza ta, că ți-ai lăsat copilul nesupravegheat și mi-a venit la recepție în timp ce tu te certai că ești vedetă și să te lase să parchezi mașina. Crezi că dacă ești «vedetă» ți se cuvine totul? Dacă ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? (Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri). Apropo, când intri undeva se zice ‘Buna ziua!’. Îți recomand să citești codul bunelor maniere și să nu îți mai lași copilul nesupravegheat”, este mesajul unui angajat, lăsat pe Instagram la postarea făcută de Oana Roman.

Care a fost reacția vedetei

Ulterior, Oana Roman a ținut să transmită și ea un mesaj cu privire la ce s-a întâmplat.

„Iată un limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux. Nu am vrut ieri să comentez public maniera în care au vorbit și s-au purtat acești oameni cu un copil care a ieșit din hotel plângând pentru că a fost dată afară deși ea se dusese să întrebe de o persoană care stătea în hotel în timp ce eu căutam un loc de parcare…Isa nu era supravegheată, se dăduse jos din mașină fix în ușa hotelului și urma să fie preluată de prietena noastră. Am lăsat lucrurile fără să spun nimic iar azi acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Vă las pe voi să trageți concluziile. Cei care au în grijă hotelul Carmen Internațional la Venus ar trebui să aibă grijă pe cine angajează”, se arată în mesajul vedetei postat pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect
19:57 - Seidler (USR): Fiecare candidat la prezidențiale vine în fața românilor cu ce a realizat. Lasconi – fondurile europene atrase, Ciucă și Ciolacu – inflație și deficit record (VIDEO)