Secretul Oanei Roman. Metodele pe care le-a folosit pentru a slăbi spectaculos: arată senzațional în noile poze

Secretul Oanei Roman. Metodele pe care le-a folosit pentru a slăbi spectaculos: arată senzațional în noile poze
FOTO: Instagram: Oana Roman Elisei

Secretul Oanei Roman.Vedeta arată din ce în ce mai bine. Fotografiile din ultima vreme arată o schimbare majoră, pentru care vedeta a fost felicitată de fani.

În ultima perioada Oana Roman s-a lăsat fotografiată în haine lejere care îi lasăpicioarele la vedere și admiratorii i-au spus imediat că arată foarte bine.

„Sunteti o splendoare,doamna Oana!

!”, „Ce frumoasăești Oana, ai slăbit foarte mult! Ești super!”, „Senzațional! Ați slăbit. Parcăați întinerit cu 10 ani. Felicitări!”,sunt doar câteva dintre mesajele frumoase pe careOana Romanle-a primit pe pagina ei după ce a publicat fotografii de la piscină.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, uimește cu fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare, iar cea mai recentă dintre ele i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Oana Roman, o cu totul altă femeie acum

Chiar și ea își dă seama acum cât de mult a slăbit. Când se uită în oglindă are senzația de multe ori că vede o altă persoană.

Vedeta a dat jos kilogramele, culmea, în perioada stării de urgență, atunci când cei mai mulți, din lipsă de activitate, s-au îngrășat.

”Noapte bună….vise frumoase dragii mei. Recunosc. Uneori ma uit la mine si parca nu mi vine sa cred ca sunt eu!”,a scris Oana la o fotografieîn care apare într-un costumaș de mătase lucios.

Invitată de curând laoemisiune tv,Oana a dezvăluit cât și cum a reușit să slăbească mai bine de 15 kilograme.

Cum a slăbit fosta prezentatoare tv

„Eu le-am încercat pe toate (dietele – n.r.). Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu ”asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău. Și atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantitățile.

Și practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza.

Mă și infometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță. Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13”,a mărturisit, în urmă cu ceva timp, Oana Roman.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)