Oana Roman, în vacanță la mare. Cum arată în costum de baie, la 48 de ani (FOTO)

Oana Roman, în vacanță la mare. Cum arată în costum de baie, la 48 de ani (FOTO)
Sursa Foto: Instagram/ @oanaromanelisei

Oana Roman, în vârstă de 48 de ani, a făcut furori pe plajă la Mamaia și nu a ezitat să posteze fotografii în costum de baie pe Instagram.

Cum arată Oana Roman în costum de baie, la 48 de ani

Aceasta se bucură de soare și nu ezită să se afișeze în costum de baie. Ea a împărtășit o serie de fotografii din vacanță, scrie Cancan.

„Iubesc marea cu pasiune! E locul în care ma simt acasă, ma simt împlinită și fericita. Voi sunteți mare sau munte?”, a scris Oana Roman la postarea de pe Instagram.

Oana Roman s-a săturat de singurătate

Amintim că, Oana Roman s-a săturat de singurătate și a publicat un anunț matrimonial, în speranța că-și va găsi sufletul pereche. După un mariaj „mega toxic” cu Marius Elisei, ea-și dorește acum un bărbat cu care să aibă multe lucruri în comun, în special pasiunea pentru călătorii.

„Dacă e bal, bal sa fie! Rog seriozitate

48 Berbec. Copil – fetita de 10 ani pe care o cresc singura. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare ca aia e, sunt persoana publica și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casa, masa, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul ca cineva ma protejează pe mine şi cele doua suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Va rog eu nu ma dați la ziar cu postarea asta. Na, ca am făcut o și pe asta”, a scris Oana Roman în online.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`