Oana Roman a declarat că mama ei îi este în continuare alături și primește semne din partea ei. Cum și-a făcut simțită prezența

Oana Roman a declarat că mama ei îi este în continuare alături și primește semne din partea ei. Cum și-a făcut simțită prezența
Sursa Foto: Facebook/ Oana Roman

Oana Roman a declarat că primește din nou semne din partea mamei ei, Mioara Roman, care s-a stins din viață în urmă cu opt luni. Vedeta, care a fost foarte apropiată de mama sa, le povestește des fanilor de pe rețelele sociale cum decurge o zi de când Mioara Roman nu mai este printre noi.

Cum și-a făcut simțită prezența mama Oanei Roman

Vedeta a mărurisit că au existat câteva ocazii în care a primit semne din partea mamei ei. Cel mai recent a fost când Oana Roman și-a pierdut pașaportul prin casă, conform click.ro. 

„Am venit chitită la etaj și am deschis o cutie în care căutase Isa de două ori, și eu de două ori. Am deschis capacul de la cutie și am găsit pașaportul înăuntru. Nu-l găsiserăm, nici eu, nici ea, deși căutasem de două ori fiecare. Și Isa a ajuns la concluzia că Mia ne-a ajutat, adică mama. Și a zis Isa că mamei trebuie să-i mulțumim, că datorită ei am reușit să-l găsim.

Și povestea nu este gata. Într-un sertar în care căutasem eu astăzi de nebună pașaportul și nu-l găsisem, dar scosesem absolut tot din sertar, era o cutie din aceste bomboane. Și Isa acum seara, după ce am găsit pașaportul am deschis această cutie. Aceste bomboane îi plăceau foarte mult mamei mele, și mai ales îi plăceau acelea verzi, care sunt cu alune. Și în acea cutie era o singură ciocolată din aceasta verde, cum îi plăcea mamei mele. Restul erau câte două, doar aceasta mai era una singură. Și Isa a spus că trebuie să i-o punem mamei aici, unde îi aprind eu lumânarea.”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Ce semn a primit Oana Roman în Săptămâna Mare

În Săptămâna Mare, vedeta a primit un alt semn de la mama ei. ste vorba despre un vis pe care l-a avut o fostă studentă a Mioarei Roman, pe care i l-a transmis vedetei.

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult: «Are o strălucire aparte în ochișori, care denotă faptul că este foarte inteligentă, chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte!». O zi frumoasă îți doresc!”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a primit pe pagina sa personală de Instagram de la fosta studentă a celei care i-a dat viață.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:23 - Macron îl avertizează pe Netanyahu împotriva „semănării barbariei” la o conferință cu strângere de fonduri pentru Liban
16:23 - Gemene identice separate la naștere s-au cunoscut după 30 de ani. Și au descoperit să nu se suportă
16:11 - Regele Charles a consumat o băutură narcotică în Samoa. Ritual fastuos la sosirea cuplului regal în fosta colonie britanică (VIDEO)
16:01 - Șoferii din România ar putea scăpa de amenzi, dacă nu au permisul auto la ei. Proiectul de lege a fost depus în Senat
15:57 - Ovidiu Cîmpean (PNL): Cred că Ciolacu poate câștiga doar dacă îl are pe Simion în turul 2. Dacă intră Ciucă în turul 2, este evident că Ciolacu va pierde (VIDEO)
15:49 - O directoare de bancă din București ar fi furat aproximativ 300.000 de euro din conturile clienților. Ce metodă ar fi folosit
15:28 - Florian Bodog: Elena Lasconi are o problemă cu privire la faptul că nu mai reușește să convingă pe nimeni și atunci încearcă să se urce cu picioarele pe un subiect creat artificial și fără substrat de adevăr (VIDEO)
15:27 - Adi Nartea a făcut accident în timp ce se afla la filmările pentru un nou serial. Ce i s-a întâmplat
15:19 - Doi români, arestați în Italia după ce au fost prinși cu 77 de kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse între paleții de carne
15:12 - Papa Francisc le recomandă catolicilor să renunțe la „goana nebună” după bani: „Trăim într-o lume în care totul este cumpărat şi vândut”