Oana l-a dat de gol pe tatăl său. Ce face Petre Roman, la cei 78 de ani ai săi: “Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este …”

Oana l-a dat de gol pe tatăl său. Ce face Petre Roman, la cei 78 de ani ai săi: “Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este ...”
Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său și a spus ce mai face fostul premier, Petre Roman, la cei 78 de ani.

Cum se înțelege Oana Roman cu tatăl său

Deși nu prea a mai fost văzut în spațiul public de multă vreme, iată că, de fapt, potrivit Oanei, tatăl său este „între un du-te-vino mereu”, participând la foarte multe evenimente.

Chiar dacă Petre Roman se bucură de o pensie foarte bună, acesta mai are o sursă suplimentară de venit pentru că nu s-a retras complet din activitate. Oana a precizat într-un interviu pentru Viva! că tatăl său muncește în continuare și că surprinde cu forma fizică pe care o are.

Ne întâlnim destul de des. Cât de des poate și el, cât de des pot și eu, dar ne mai vedem. A mai fost pe la noi, vorbim des. Tot pleacă, tot vine, el pleacă pe la conferințe mereu. Pleacă la cursurile pe care trebuie să le țină. Este așa între un dute-vino mereu, dar e foarte bine că are activitate și că e super forță. Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata”, a precizat Oana Roman pentru sursa citată anterior.

Petre Roman, profesor la o universitate privată din Geneva

Petre Roman este extrem de activ. Este profesor și predă cursuri la o universitate privată. În urmă cu doi ani, el spunea că predă la Universitatea Swiss UMEF din Geneva, o instituție privată. Tot atunci, a mărturisit că primește lunar de la statul român o pensie de 10.000 de lei, sumă care, probabil, a crescut recent, în urma recalculării pensiilor.

Eu și acum muncesc pentru a câștiga un ban în plus. Sunt profesor și țin niște cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt și președinte, și profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine plătit și am și pensia mea. Am pensia mea și pensia specială care a fost restabilită acum trei luni. În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei”, a spus Petre Roman la Antena 3, în urmă cu doi ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:17 - Castraveții murați, care vor surprinde pe oricine îi încearcă. Ingredientele folosite în cea mai veche rețetă
17:16 - Ambasadoarea SUA: Mai trebuie parcurși pași importanți în următoarele luni pentru a stabili dacă România este eligibilă pentru Programul Visa Waiver
17:14 - Dinică (USR), despre numirile controversate de la BNR: Doar 3 minute audieri în Comisie. Tot acest proces dovedește nepăsare față de ce aduce viitorul. În 2025 n-o să fie bine în economie (VIDEO)
17:11 - Atacurile urșilor continuă. Un bărbat din Suceava a fost rănit
16:56 - Liderul USR o susține pe Maia Sandu la prezidențialele de peste Prut. Elena Lasconi: Ne putem uni cu Republica Moldova prin valorile europene și eu o să fiu o super susținătoare pentru aderarea ei la UE (VIDEO)
16:46 - USR respinge orice fel de alianță cu partidele extremiste după alegeri. Elena Lasconi: Probabil că nu ați avut bunici sau străbunici care să vă povestească cât de mult rău au făcut rușii când au intrat pe teritoriul României (VIDEO)
16:45 - Sergiu Bîlcea (PNL): Cine este în spatele candidaturii lui Mircea Geoană? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara. Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor? (VIDEO)
16:43 - Marius Pașcan (PMP): Recalcularea pensiilor, gândită strict în scop electoral, s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa seniorilor. Echitatea e doar la pensiile speciale (VIDEO)
16:40 - Studenții au protestat la deschiderea anului universitar la SNSPA. „Fără abuzatori în universități!” (VIDEO)
16:28 - Alexandru Dimitriu (USR): Orice probleme ce țin de scorul mare al unor partide extremiste ne îngrijorează. Sperăm să nu se concretizeze la vot (VIDEO)