O femeie care a crezut că are doar un coș pe nas a fost diagnosticată cu cancer de piele / Ce intervenții chirurgicale a urmat aceasta

O femeie care a crezut că are doar un coș pe nas a fost diagnosticată cu cancer de piele / Ce intervenții chirurgicale a urmat aceasta
Sursa foto: Shutterstock

O femeie care a crezut că are un coș pe nas, a fost șocată să afle de la medici că suferă de cancer de piele. Aceasta a fost diagnosticată cu carcinom bazocelula, iar țesutul bolnav i-a fost înlăturat ulterior, potrivit unica.ro.

Umflătura care se simțea „ca un vulcan sub piele” s-a dovedit a fi o formă de cancer

Michelle Davis, în vârstă de 52 de ani, din Noua Zeelandă, a observat o umflătura roșie pe nasul său, în luna aprilie a anului trecut, dar nu și-a făcut griji prea mari până când a început să simtă o durere serioasă în zona respectivă. A încercat să stoarcă umflătura, ca pe un coș, dar aceasta a început să sângereze fără încetare și s-a dus, în cele din urmă, la medic. Doctorul a bănuit imediat că este vorba despre cancer, scrie sursa citată.

În urma unei biopsii, Michelle a fost diagnosticat-o cu carcinom bazocelular – o formă comună de cancer de piele. Și a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i elimina țesutul bolnav.

„Am fost în stare șoc când am aflat. Nu auzisem niciodată de carcinom bazocelular. A fost foarte greu, se simțea ca un vulcan sub piele. M-am dus la plimbare cu prietena mea și a devenit mov și ea mi-a atras atenția asupra lui și am spus că este doar un coș”, a spus femeia.

Chiar și după eliminarea țesutului bolnav, femeia are acum o predispoziție la cancerul de piele

Michelle a suferit o operație la nas, la spitalul Ormiston, Auckland, în aprilie 2023 pentru a îndepărta cancerul și a-fi refăcută forma nasului după intervenție.

Acum Michelle se recuperează de la operație, dar medicii speră că nu va avea nevoie de tratament suplimentar.

Femeia urmează să fie monitorizată o dată pe an, deoarece medicii spun că ar spus că ar avea acum o predispoziție la cancerul de piele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`