Primele fotografii cu noua iubită a lui Alin Oprea. Artistul a făcut schimbări importante în viața lui de la începutul relației

După ce s-a zvonit că mariajul dintre Alin Oprea și soția lui Larisa s-a încheiat odată cu plecarea soției la Londra, acolo unde cei doi copii ai lor studiază, au început să apară și dovezile.

Se pare că fostul membru al trupei Talisman are o nouă iubită, iar aceasta s-a dat de gol postând câteva fotografii chiar din casa artistului, pe care soția artistului le-a recunoscut imediat.

Mai mult, apropiații au declarat pentru cancan.ro, că într-adevăr Alin are o relație și chiar s-a schimbat în rău, de când a cunoscut-o pe tânără.

”L-a transformat radical. Duce spre un cocalar-manelist. După ce a cunoscut-o, Alin și-a schimbat stilul vestimentar. A început să poarte pantaloni de piele cu pantofi de lac, maletă și lanț peste”,au declarat apropiații artistului.

Se pare că noua iubită a lui Alin Oprea conduce un studio de videochat și chiar este căsătorită cu un om de afaceri din Cluj, cu care ar avea și doi copii.

Soția lui Alin Oprea locuiește la Londra din 2017

După 20 de căsnicie, Larisa, soția fostului cântăreț de la Talisman a ales să se mute în Capitala Marii Britanii, pentru a fi aproape de cei doi copii ai lor care studiază muzica acolo.

”Melissa va începe clasa a 9-a la Londra, anul acesta, iar soția se va muta cu ea acolo. Va fi greu, dar prin copiii noștri îmi îndeplinesc și eu visurile. Noi am crescut împreună cu ei și suntem în continuare uniți. și fiul meu, care are 18 ani vrea să studieze tot muzica, la Londra, pe viitor”, a mărturisit Alin Oprea.

Chiar dacă anul acesta, Larisa a postat un mesaj pentru aniversarea a 23 de ani de relație, în care îi mulțumește pentru momentele pe care le-au petrecut împreună, au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar fi divorțat în secret, cu atât mai mult cu cât Larisa a renunțat la numele soțului și a revenit la numele de fata: Larisa Uță.

Trupa Talisman, una dintre cele mai de succes colaborări muzicale din anii ’90

Alin Oprea și Tavi Colen au pus pe picioare trupa Talisman în 1996, cu care au avut un succes fulminant, melodii precum”Atât de singur”și “De ziua ta”cucerind toate topurile vremii.

În 2006,Tavi Colen a decis să pună capăt colaborării cu Alin și să renunțe la trupă, din cauza neînțelegilor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)