Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani: „Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva”

Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani: „Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva”
Mihai Trăistrariu spune că niște tineri din Suceava i-au vandalizat hotelul de la mare. Sursa: Vorbește Lumea

Mihai Trăistariu a dezvăluit că nepoata sa ar fi dispărut în urmă cu mai bine de doi ani și de atunci nimeni nu a mai aflat ceva despre aceasta. Se pare că sora cântărețului ar fi mers în America, acolo unde locuia tânăra dispărută, însă nu a fost de găsit.

Artistul suspectează că ar fi vorba de o depresie și spune că sora sa nu și-a mai găsit liniștea de când i-a dispărut copilul, potrivit viva.ro.

Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani

Cântărețul a declarat că nepoata sa ar avea vârsta de 30 de ani și că a crescut-o de mică. În legătură cu dispariția sa, artistul suspectează că ar fi vorba de o tulburare psihică sau chiar faptul că tânăra ar fi fost victima unor răufăcători.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.

Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni.  Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.

După divorț, tânăra a fost de negăsit

Se pare că nepoata lui Mihai Trăistariu era stabilită de ceva vreme în Statele Unite ale Americii. Tânăra a trecut printr-un divorț, iar după acest eveniment, a fost de negăsit.

Aceasta a urmat studiile în Germania, ulterior mutându-se în SUA, unde s-a și căsătorit. La scurt timp, ea și soțul ei auluat decizia de a divorța, iar din acel moment tânăra nepoata lui Mihai Trăistariu nu a maiputut fi contactată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`