Motivul surprinzător pentru care Codin Maticiuc și Ana Pandeli nu se căsătoresc: „E bine să te gândești bine din punct de vedere fiscal ce e mai corect”

Motivul surprinzător pentru care Codin Maticiuc și Ana Pandeli nu se căsătoresc: „E bine să te gândești bine din punct de vedere fiscal ce e mai corect”
Foto: Facebook @ Codin Maticiuc

Codin Maticiuc este într-o relație cu Ana Pandeli de mai mulți ani, având și două fetițe împreună.

În ciuda relației lungi și consolidată pe care o au, cei doi nu au planuri de căsătorie, însă nu exclud complet ca la un moment dat să devină soț și soție.

Codin Maticiuc, despre viața de familie

Cei doi au o familie extrem de frumoasă și unită. Codin Maticiuc a devenit pentru prima dată tată alături de Ana, având două fete, pe Smaranda născută în anul 2019, și Ilinca, născută în urmă cu șase luni. Dintr-o relație anterioară, partenera lui are și un băiat.

Codin Maticiuc nu simte că viața i s-a schimbat radical de când a devenit tată. „Nu-mi dau seama dacă sunt responsabil. Dacă o ascultăm pe soția mea nu sunt responsabil deloc. Eu simt real că nu m-a schimbat deloc, adică toată lumea întreabă asta, nu simt că sunt schimbat deloc.

Responsabilitățile sunt altele, lista de priorități e alta. Dacă înainte făceam filme, scriam cărți, făceam acte de caritate și un pic de familie, acum s-au schimbat prioritățile, normal că familia are o pondere mai mare și mai mult timp, dar cam atât”, a explicat Codin Maticiuc, care o numește pe Ana „soția”, deși nu sunt căsătoriți, scrie Libertatea.

Motivul pentru care Codin Maticiuc și Ana Pandeli nu se căsătoresc

„Așa îi spun eu, nu ne-am căsătorit, dar este ca și cum ar fi”, a zis el, dezvăluind că nu au planuri de căsătorie, dar e posibil ca la un moment dat să devină soț și soție. „Nu, că nu asta determină, acum că am copii… Nu, nu mi-am dorit nici înainte, nici ea nu își dorește, nu excludem, niciodată să nu spui niciodată”, a zis el.

„Nu, și părinții sunt tot foarte cool, foarte relaxați. Sunt avantaje când ai acte, avantaje când nu ai. Și atunci e bine să te gândești bine din punct de vedere fiscal ce e mai corect”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`