Motivul pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu-și mai vorbesc de 10 ani. Ce a făcut actualul concurent Asia Express

Motivul pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu-și mai vorbesc de 10 ani. Ce a făcut actualul concurent Asia Express
Foto: Mihai Găinușă / Facebook

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au avut o relație strânsă de prietenie, însă aceștia s-au certat și nu își mai vorbesc din 2014.

Motivul pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu-și mai vorbesc

Totul a început în 2014, după accidentul lui Huidu. Atunci, Găinușă i-a preluat îndatoririle pe sticlă și a încercat să conducă de unul singur emisiunea „Cronica Cârcotașilor”.

Pentru că s-au certat, activitatea lui Mihai Găinușă la „Cronica Cârcotașilor” s-a încheiat acum 10 ani. De atunci, cei doi au mers pe drumuri separate în carieră, dar și-n viața personală. Huidu mărturisea că amicul său îi lipsește și că ceea ce a făcut împreună cu el pe micile ecrane nu va mai face nimeni, scrie Cancan.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla”, spunea Șerban Huidu, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

De la ce a pornit cearta între cei doi

Șerban Huidu a povestit, în trecut, de unde a pornit cearta între el și Mihai Găinușă.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid, din păcate, viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a transmis producătorul TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`