Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește prestația lui Jojo din serialul „Clanul”: „E treaba ei”

Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește prestația lui Jojo din serialul „Clanul”: „E treaba ei”
Sursa Foto: Instagram/ @catalinagramajojo

Paul Ipate și Cătălina Grama formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz. Cu toate că majoritatea timpului îl petrec împreună, în momentul în care vine vorba de profesia lor, niciunul dintre ei nu se amestecă în lucrurile celuilalt.

De ce nu urmărește Paul Ipate serialul „Clanul”, în care joacă Jojo

Jojo are un rol important în serialul „Clanul”, însă Paul Ipate a recunoscut de curând că nu o urmărește.

„Nu mă uit. Eu nu mă uit la televizor de 15 ani. M-am uitat la primele două episoade, face treabă bună, mai departe e treaba ei. Nici la școala noastră de actorie nu punem secvențe din film.

La noi la școală facem după metodă. Chiar lucrăm după metodă. Nu le punem filme încă pentru că nu avem de ce. Lucrăm cu ei strict pe actorie și pe exerciții”, a mărturisit Paul Ipate penru Ego.

„Știi ce se întâmplă? Tatăl copiilor mei și partenerul meu de scenă și viață, Paul Ipate, nu are timp. La fel ca și mine. Eu mai fur din timpul ăsta împreună cu fiul nostru cel mare. Din când în când ne uităm pe Voyo pentru că atunci când se difuzează Clanul noi ne pregătim pentru a doua zi de școală și de grădiniță.

Atunci eu cu Achim furăm jumătate de episod, un sfert de episod, însă Paul este foarte mult plecat în turnee, când să se mai uite și la Magda? Vede în postările mele de pe Instagram, unde mă postez doar pe mine. Mă vede acolo”, a povestit actrița.

Modul în care Jojo și Paul Ipate își rezolvă certurile în cuplu

Într-o confesiune marcată de sinceritate, Jojo a dezvăluit cum își rezolvă ea și Paul Ipate certurile de cuplu.

„Nu am crezut niciodată că e bine să existe astfel de roluri într-un cuplu. Dimpotrivă, cred în faptul că trebuie să existe comunicare, deschidere și putere de a-l asculta pe cel de lângă tine. Să vezi atunci cum se rezolvă orice mic aparent conflict”, a spus aceasta pentru viva.ro

„Suntem un cuplu care a evoluat, care a știut mereu să găsească fericirea în ceea ce ne înconjoară, care s-a folosit de pasiunile comune pentru a crește împreună și care se bucură de doi copii minunați. Am evoluat împreună, și asta e tot ce contează, la final. Să simți că tu și omul de lângă tine vă puteți ține de mână în timp ce pășiți spre viitor”, a mai adăugat Jojo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`