Motivul pentru care Oprah Winfrey n-a ieșit din casă timp de 322 de zile!

Motivul pentru care Oprah Winfrey n-a ieșit din casă timp de 322 de zile!
Oprah Winfrey

Oprah Winfrey, moderatoarea TV a cărei popularitate rămâne la un nivel constant în rândul americanilor, a luat decizia să nu mai părăsească locuința sa aproape un an întreg și numai colaborare pe care i-a propus-o regizorul Steven Spielberg a reușit s-o convingă să depășească acestă situație.

Nu a ieșit din casă timp de 322 de zile

Oprah Winfrey a mărturisit că spre deosebire de stilul său obișnuit de viață, în care călătoriile în cele mai exotice locuri din lume, alături de prieteni, erau în topul listei, odată cu începutul pandemiei, în 2020 și a perioadelor de carantină, s-a temut atât de mult să iasă din casă, încât aproape s-a baricadat înăuntru și nu  mai ieșit decât după 322 de zile, relatează Business Insider.

De-abia spre sfârșitul lui 2021, Oprah a realizat că izolarea la nesfârșit nu e cel mai bună dintre modurile în care ai putea să-ți petreci viața. „Începuse să mă afecteze, mă săturasem să mă tot izolez și, în același timp, îmi părea rău pentru toți cei care-și pierdeau familia sau prietenii din cauza COVID-19”, a dezvăluit Winfrey.

Winfrey s-a decis să iasă din casă, după câteva sute de zile petrecute înăuntru, fiind prezentă pe platoul de filmare al adaptării filmului în care a jucat în urmă cu câteva decenii, ”The Color Purple”.

„Prima mea deplasare în interes de serviciu a avut loc după doi ani și jumătate și am mers cu avionul în Savannah, Georgia, să vizitez platoul de filmare. Cine s-ar fi gândit că tocmai filmul «The Color Purple» avea să mă scoată din casă?!”, a povestit Winfrey.

”Nu eram destul de cunoscută atunci ca să merit asta”

„Toată lumea cu care am vorbit pe platoul de filmare, de la echipa de filmare la cei de la machiaj și păr, toți erau extrem de încântați că se aflau acolo. A fost o zi minunată atunci și era doar începutul a încă trei luni de filmare”, a continuat Oprah să declare.

„Numele meu n-a fost trecut pe afișul original al filmului, pentru că nu eram destul de cunoscută atunci ca să merit asta. 39 de ani mi-a trebuit ca să obțin asta. 39 de ani mai târziu, mi-au pus și mie numele pe afișul filmului ”, a povestit Oprah Winfrey, emoționată

Urmăriți B1TV.ro și pe
`