Motivul pentru care Oana Cuzino a divorțat de milionarul Yoav Stern. Mariajul lor a rezistat 12 ani

Motivul pentru care Oana Cuzino a divorțat de milionarul Yoav Stern. Mariajul lor a rezistat 12 ani
Fostul soț al Oanei Cuzino, Yoav Stern, a murit la vârsta de 70 de ani, în urma unui accident casnic. Sursă foto: Captură Video - DOC.ro - Dr. Oana Cuzino / YouTube

Fostul soț al Oanei Cuzino, milionarul Yoav Stern, a murit la vârsta de 70 de ani, după un accident casnic și zece zile în care medicii s-au luptat să-l salveze.

În ciuda diferenței de vârstă de aproape 20 de ani, ei erau văzuți drept unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Mariajul lor s-a încheiat, însă, după 12 ani. Ei au continuat să se vadă și după divorț.

De ce au divorțat Oana Cuzino și Yoav Stern

Oana Cuzino și Yoav Stern s-au căsătorit în 2002 și au divorțat în 2014, amintește Click!. Din mariajul lor a rezultat o fiică – Naomi. De-a lungul timpului au existat diverse speculații privind motivul separării.

Citește și: George Burcea a câştigat custodia comună a fiicelor cu Andreea Bălan: „Doi ani am luptat să le am în brațe”

Cea care a intentat acţiunea de divorţ a fost Oana Cuzino, iar la câteva săptâmâni afaceristul a depus o cerere pentru partaj. Cei doi au împărţit imobile şi maşini de lux, iar vila de la Snagov a rămas la el.

Potrivit unor teorii care au circulat la acea vreme, ea a luat decizia de a se despărți din cauza afacerilor nu tocmai „curate” pe care le avea Yoav Stern. De altfel, omul de afaceri a fost arestat în 2002, fiind acuzat de corupție și evaziune fiscală.

Astfel, adevaratul motiv al separarii celor doi ar putea fi strategia Oanei Cuzino de a-și securiza averea rezultată în urma afacerilor de milioane pe care le-au avut cei doi, precizează Click!.

Yoav Stern a murit după un accident casnic

Yoav Stern a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias în comă, cu fracturi craniene, hemoragie cerebrală și ambii plămâni afectați. La 10 zile de la internare, acesta a murit.

Inițial s-a presupus că bărbatul a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball.

Cercetările ulterioare au arătat că omul de afaceri ar fi căzut de la înălțime, în urma unui accident casnic. „Din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară”, a transmis Poliția.

Agenții au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`