Motivul pentru care Doina Teodoru nu mănâncă ce gătește Cătălin Scărlătescu la restaurant: „Evident că pe mine nu mă interesa…”

Motivul pentru care Doina Teodoru nu mănâncă ce gătește Cătălin Scărlătescu la restaurant: „Evident că pe mine nu mă interesa...”
Sursa Foto: Instagram/ Catalin Scarlatescu

Doina Teodoru a dat din casă! Chef Cătălin Scărlătescu nu prea gătește acasă, însă este tare priceput la foarte multe preparate, pe care le face, de obicei, în restaurantul lui. Din cauza unor probleme, Doina Teodoru nu mănâncă toate preparatele pe care le face Scărlătescu în localul său.

De mai bine de trei ani, Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Celebrul bucătar a încercat chiar de la prima întâlnire să o cucerească pe Doina.

El mă tot suna, îmi tot trimitea mâncare pe unde eram, pe la filmări, și până la urmă am zis: „Hai să și ieșim!. Și m-a invitat la el la bucătărie, pe terenul lui, evident, unde se simte el confortabil”, a spus Doina.

Doina Teodoru nu mănâncă tot ce gătește Cătălin Scărlătescu în restaurantul său

„M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele, evident că pe mine nu mă interesa asta. Dar mi-a plăcut să-l văd în elementul lui. Îmi place, cum spuneam, că este foarte pasionat de ceea ce face. Ăsta e un lucru important”, a mai povestit actrița.

Chiar dacă deja au trecut trei ani de când sunt împreună, Cătălin Scărlătescu încearcă și acum să o impresioneze pe Doina cu preparatele pe care le face, însă iubita lui nu mănâncă întotdeauna din toate, pentru că a renunțat la lactatele din alimentație.

„Nu e prea greu să mă feresc de ce gătește pe acasă pentru că nu prea gătește pe acasă! Apoi, eu nu mănânc foarte multe chestii. Spre exemplu, de câteva luni, de când am început filmările, nu mai mănânc lactate.

Aparent, am brusc această intoleranță la lactoză. Nu mai pot mânca lactate, deși le ador, îmi plac brânzeturile! Îmi apar bubițe pe piele, sunt tot felul de chestii de care nu aș vrea să vorbesc neapărat, dar nu îmi fac bine! Atunci, am renunțat și la lactate, am renunțat și la tot ce înseamnă grâu”, a spus Doina Teodoru, potrivit Libertatea.

Doina Teodoru: „La mine se limitează mâncarea”

Doina Teodoru a mai menționat că se limitează la ceea ce mănâncă, chiar dacă asta înseamnă să nu guste din preparatele lui Cătălin Scărlătescu. Ea a renunțat la lactate, pentru că i-au apărut câteva bubițe pe piele.

„La mine se limitează mâncarea, așa că îmi este foarte ușor să mă feresc de ce gătește Cătălin la restaurant, spre exemplu. Am observat că îmi apăreau bubițe pe piele de fiecare dată când mâncam lactate. Apoi, sunt clasicele, durerile de stomac! Îmi este bine acum, că nu mai mănânc lactate, parcă și tenul e mai curat. Lapte nu mai beau de ani de zile, nu prea îmi place, beam lapte vegetal, mi se pare mai gustos și mi se pare că sunt mai multe variante”, a mai spus Doina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)