Motivul incredibil pentru care Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă: „Singura variantă prin care ne puteam regla”

Motivul incredibil pentru care Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă: „Singura variantă prin care ne puteam regla”
Sursa foto: Răzvan Simion / Instagram

Răzvan Simion a dezvăluit, la un an de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, motivul pentru care i-a dat plicul gol colegului său la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui. Cei doi prezentatori de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, se înțeleg de minune la locul de muncă, însă Răzvan a recurs la acest gest pentru că Dani avea o datorie la el.

Ce spune Răzvan Simion despre decizia de a-i da plicul gol lui Dani Oțil la nuntă

La un an de la nunta dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, Răzvan Simion a mărturisit că le-a dat plicul gol pentru că, deși nu s-au certat mai niciodată, a fost singura modalitate pentru a rezolva o situație financiară dintre ei.

„Nu ne-am certat niciodată de la bani și de la femei. Și nu ne dăm bani împrumut. Dar avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe vocuher la nunta lui. A fost singura variantă prin care ne puteam regla”, a declarat Răzvan Simion, conform Click.

Regula pe care Gabriela Prisăcariu i-a impus-o lui Dani Oțil încă de la începutul căsniciei

Încă de la începutul căsniciei cu Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu a impus o regulă. Modelul consideră că important este ca orice cuplu să petreacă timp împreună, indiferent de programul pe care îl au, iar uneori să meargă și în vacanțe în doi, deși au un copil împreună.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi.

Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`