Monica Gabor, reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România. Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor

Monica Gabor, reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România. Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor
Sursa foto: Monica Gabor / Instagram

Irina Columbeanu a postat mai multe fotografii din scurta sa vizită prin România, iar Monica Gabor a reacționat imediat.

Irina și Irinel Columbeanu, prima revedere după 6 ani

Irina și Irinel Columbeanu s-au revăzut pe 14 iunie pentru prima oară după șase ani. Ulterior, a ajuns în România și mătușa sa, Ramona Gabor, fiind așteptată la aeroport chiar de către Irina.

Cele două au plecat împreună într-o escapadă prin țară. Chiar și Monica Gabor a văzut imaginile cu fiica sa, motiv pentru care i-a lăsat imediat un comentariu, scrie WowBiz.

„Fata mea preferată din lume”, a fost comentariul postat de Monica Gabor, iar răspunsul Irinei nu a întârziat: „Te iubesc”.

Ce i-a spus Irina Columbeanu fostului milionar de la Izvorani

Adolescenta a fost extrem de fericită să-și revadă părintele după ce a visat la acest moment multă vreme.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici, după șase ani!”, a mărturisit Irina într-un interviu acordat podcastului Fiță cu Adiță.

Reîntâlnirea dintre Irina și Irinel Columbeanu a fost o surpriză frumoasă pentru fostul milionar. Irina, care locuiește în Statele Unite alături de mama ei îi rămâne recunoscătoare lui Irinel pentru modul exemplar în care a crescut-o și a educat-o.

„N-aș fi reușit fără tatăl meu. A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare… Îți mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră”, a declarat Irina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`