Monica Gabor, făcută praf în presa internațională după ce a dezvăluit că adoptă un copil / A renunțat la el după doar o zi: „Am momente în care am regrete…”

Monica Gabor, făcută praf în presa internațională după ce a dezvăluit că adoptă un copil / A renunțat la el după doar o zi: „Am momente în care am regrete...”
Sursa foto: Instagram - @monicagabor888

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, a fost făcută praf în presa internațională, după ce, în 2014, a luat decizia de a adopta un băiețel. Copilul nu a locuit prea mult în vila de la Izvorani, căci a doua zi a fost dus înapoi la orfelinat.

Monica Gabor, în presa internațională după ce a anunțat că adoptă un copil

Pe atunci, Daily Mail scria că soția lui Mr. Pink anunțase intenția de a adopta un copil, pe care l-a și luat acasă să doarmă în casa în care locuia cu fostul soț. Nu a durat prea mult, căci Monica Gabor l-a dus pe băiețelul respectiv înapoi la orfelinat, în secret.

Potrivit sursei citate anterior, Monica Gabor l-a dus pe cel mic înapoi la casa de copii, fără să afle cineva.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a refăcut viața în America în urmă cu 10 ani, cu un afacerist chinez, cunoscut sub denumirea de Mr.Pink. Ea a mărturisit că a renunțat la angajații responsabili de curățenia și îngrijirea casei, pentru că vrea să aibă singură grijă de căminul ei.

„Mă ocup personal de tot ce ţine de acasă, nu avem niciun angajat, pentru că-mi place să mă ocup de tot ce ţine de căminul nostru. Am momente în care am regrete, însă îmi place să mă concentrez pe lucrurile pe care le am şi să nu mă gândesc la ce nu am. Mă consider foarte norocoasă, să am o viaţă decentă, să am alături oameni cărora să le pese de mine”, scria Monica Gabor, pe Internet, potrivit click.ro.

Actualul soț al Monicăi ar încerca să o controleze

Viața alături de milionarul chinez nu pare să fie atât de strălucitoare cum pare, întrucât unele surse din anturajul ei au mărturisit că Mr.Pink încerca să o controleze.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații ei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @monicagabor888

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)