Moment important pentru Kate Middleton. Ce se întâmplă cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Moment important pentru Kate Middleton. Ce se întâmplă cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Sursa foto: Facebook - Kate Middleton

Au fost câteva luni dificile pentru Kate Middleton, Prințul William, dar și pentru cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, ca urmare a diagnosticului de cancer al Prințesei de Wales. Cu toate acestea, ei se pregătesc acum pentru un moment important.

Ce se întâmplă cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Mai exact, sâmbătă va fi cu siguranță o zi importantă dintr-un motiv simplu. 6 iulie marchează o dată importantă în calendar: ultima zi de curs la școala Lambrook. Potrivit site-ului unității de învățământ, copiii până în anul patru merg la cursuri de luni până vineri, iar cei din anii 5-8 merg la școală și sâmbăta, scrie Okmagazine.

George, Charlotte și Louis frecventează toți școala pregătitoare din Berkshire și, fără îndoială, așteaptă cu nerăbdare începutul vacanței lor lungi de vară.

Noul an școlar începe abia miercuri, 4 septembrie, ceea ce înseamnă că vor avea mai mult de opt săptămâni de vacanță

Ce i-a spus George lui Kate Middleton la Trooping the Colour

Un expert în citirea pe buze a dezvăluit remarca adorabilă pe care prințul George i-a făcut-o prințesei Kate în timpul procesiunii Trooping the Colour.

Potrivit Daily Mail, prințul George a fost uimit de oamenii adunați la eveniment, iar la un moment dat acesta a avut o remarcă simpatică.

Conform lui Juliet Sullivan, expert în cititul pe buze, prințul George i-ar fi spus mamei sale „toți par atât de fericiți”, după care a salutat oamenii care se adunaseră pentru a-i ura regelui Charles „la mulți ani”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`