Moment de fericire în familia Laurei Cosoi. Actrița a devenit mamă pentru a patra oară

Moment de fericire în familia Laurei Cosoi. Actrița a devenit mamă pentru a patra oară
Sursa foto: Laura Cosoi / Facebook

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară luni dimineața. Aceasta a adus pe lume cel de-al patrulea copil la o maternitate privată.

Laura Cosoi a fost o mămică activă

Actrița și prezentatoarea TV a avut o sarcină activă, fiind prezentă la evenimente, spectacole, filmări și tot ce presupune meseria ei. Având acasă deja trei fetițe, toată lumea se aștepta ca vedeta să nască un băiețel. Vedeta a născut însă cea de-a patra fetiță, căreia i-a pus numele Aida.

„Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, a scris actrița în dreptul pozei în care o ține de mână pe nou venita în familie.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată în 2018

Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată  în anul 2018, atunci când a născut prima ei fetiță, pe Rita. În anul 2021, vedeta a adus pe lume a doua fetiță a familiei, pe Vera, iar în 2022, Laura Cosoi a născut a treia oară, tot o fetiță careia i-a pus numele Lara, potrivit click.ro.

Alături de soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, familia ei s-a întregit. Cei doi au patru fetițe și sunt extrem de fericiți.

Botezul celei mici va fi în Maramureș

În cadrul unui interviu pentru Click!, vedeta a povestit că a devenit deja o tradiție ca toate fetițele sale să fie botezate în Maramureș. După naștere, Laura Cosoi va merge cu toate fetițele la mare.

„O să mergem. Mergem sigur undeva la mare, după ce nasc și apoi mergem spre Maramureș, unde va fi botezul”, ne mărturisea atunci fericita mămică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`